BOURJOIS – Shine & Rouge Edition Lipsticks!

BOURJOIS – Shine & Rouge Edition Lipsticks!

lipstick1Mijn lipstick collect is nooit te groot en daarom besloot ik weer 2 nieuwe aan te schaffen om te reviewen en natuurlijk om lekker te gaan gebruiken. Ik besloot te gaan voor 2 lipsticks van het merk Bourjois aangezien ik deze nog niet in mijn stash heb!

Bij de Etos was een fijne aanbieding op alle Bourjois producten, namelijk 2 halen 1 betalen. Dat kwam mooi uit want ik zag twee kleurtjes die ik graag wou hebben.

lipstick2Het gaat om 2 lipsticks die allebei lekker roze zijn en heel draagbaar zijn voor in de lente, de zomer en in mijn geval ook voor dagen als deze. Het zijn er 2 uit de Rouge Edition. Allebei qua verpakking vind ik ze er top uitzien en vooral de shine vind ik erg leuk in combi met het mint groene kleurtje. Ik hou ervan!

lipstick4De Shine Edition nummer 27 Oh my doll

Ik denk dat dit een mooie vervanger is voor Pink Plaid van MAC aangezien die veel te snel opgaat en ik vind persoonlijk dit kleurtje heel draagbaar voor iedere dag. Hij voelt zacht aan op de lippen en is mooi te verdelen.

lipstick5

lipstick6

lipslichtrozeDe Rouge Edition nummer 12

Deze kleur vind ik echt prachtig en een echte eye-catcher. Ook deze voelt goed op de lippen maar is toch iets lastiger met gelijkmatig verdelen. In combinatie met een lipliner vind ik hem nog mooier en fijner zitten.

lipstick7

lipstick8

lipstickdonkerrozeHieronder nog even de swatches op mijn hand, allebei de kleuren vind ik even prachtig en ik krijg de kriebels om nog een keer naar de Etos te gaan voor nog 2 andere nu deze fijne aanbieding er is, oeps!

lipstick9

lipstick10Ik heb ze gekocht bij Etos met de 1+1 actie voor 12,99. Normaal te koop voor 12,99 per stuk.

Wat vind jij van deze producten?
Heb jij een lipstick van Bourjois?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram