Bourjois – Mascara FAN-TASTIC VOLUME

Bourjois – Mascara FAN-TASTIC VOLUME

11

Beauty alarm: nieuws van de mascaraplaneet!

Bourjois innoveert en introduceert FAN-TASTIC VOLUME, de nieuwste mascara, die heel, héél erg anders is … Met deze mascara krijgt het werkwoord ‘spreiden’ een volledig nieuwe betekenis!

Dankzij het exclusieve, waaiervormige borsteltje en de diepzwarte, ultravolumegevende, intense formule ontdek je wimpers zoals je ze nog nooit gezien hebt: volume, gehuld in diepzwart en ongelooflijk gespreid in een uiterst glamoureuze waaier! Met FAN-TASTIC VOLUME ontplooi je de volledige intensiteit van je blik!

12

Dankzij de plaatsing van de haartjes pakt het borsteltje onmiddellijk alle wimpers – ook de kleinste in de ooghoeken -, omhult ze, verlengt ze, krult ze en draait ze vanaf de eerste streek in de goede richting. De dikte en hoogte van de conische haartjes zijn zo ontworpen dat ze tussen de wimpers dringen, om ze allemaal, zonder uitzondering, te bereiken en ze zonder klontertjes te bedekken.

Dankzij de verrijking met zijde-extracten respecteert de formule van FAN-TASTIC VOLUME de wimpers, zodat deze soepel en gezond blijven.

  • Goed is het goed voor de ogen!
  • Zonder parabenen
  • Getest onder oogheelkundige controle, geschikt voor lenzendragers

Een ‘FAN-TASTIC’ futuristische verpakking!

De verpakking van de mascara FAN-TASTIC VOLUME is anders, zowel van vorm als van kleur, net zoals de belofte die deze bevat: waaiervormig gespreide wimpers!

 

13

De nieuwe Mascara FAN-TASTIC Volume van Bourjois is vanaf eind januari2013 verkrijgbaar bij Di, Inno, Kruidvat, Ici Paris XL en in onafhankelijke parfumerieën voor 12,99 EUR.

Dankzij de plaatsing van de haartjes pakt het borsteltje onmiddellijk alle wimpers – ook de kleinste in de ooghoeken -, omhult ze, verlengt ze, krult ze en draait ze vanaf de
eerste streek in de goede richting.

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram