Review – Bourjois Mascara FAN-TASTIC VOLUME!

Review – Bourjois Mascara FAN-TASTIC VOLUME!

ms0

Je hebt het persbericht al eerder op de site zien komen over de nieuwe Fan – Tastic mascara van Bourjois. Een mascara die veel doet beloven en die moest ik natuurlijk even testen…

Nu kan ik je alvast melden dat ik mascara testen ongelofelijk moeilijk vind. Ik heb ontzettende dunne kleine wimpers & net als mijn welbekende wenkbrauwen is het ontzettend moeilijk om ze de juiste kant op te krijgen. Toch ben ik een poging gaan wagen, dus kijk mee naar mijn review…

ms1

De nieuwe Fan-Tastic mascara van Bourjois heeft qua verpakking mijn hartje al gesloten, weg met die ronde doppen, hallo handige vierkant dop die makkelijk is vast te houden!

Het borsteltje is helemaal nieuw en heeft de vorm van een waaier. Door de plaatsing van de haartjes pakt het borsteltje onmiddelijk alle wimpers, zelfs in de kleinste ooghoeken. De dikte en hoogte van de conische haartjes zijn zo otnworpen dat ze tusse de wimpers dringen, om ze allemaal zonder uitzondering te bereiken en ze zonder klontjes te bedekken.

mc4

Nu moet ik zeggen dat ik ondanks dat het geen heerlijke dikke borstel is wel onder de indruk ben van de borstel. Door de mini haartjes in waaiervorm kun je heel makkelijk in 1 keer al je wimpers bereiken dat heb ik ik bij de standaard ronde borstels niet zo snel.

ms2

ms5

Natuurlijk moet er getest worden op mijn wimpers en zie hieronder het resultaat. mascaratest

Een groot pluspunt van deze mascara is, ik hoef er maar 2 keer overheen om een effect te krijgen het nadeel ligt niet bij de mascara maar bij mijn wimpers, het blijven rare sprietjes!

Wat verder belangrijke punten zijn over de mascara:

  • Zonder parabenen
  • Getest onder oogheelkundige controle
  • Geschikt voor lenzendragers

mascaratest2

Kortom ik ben eigenlijk best wel enthousiast, vooral de verpakking en de vorm van de borstel vind ik super, hij is makkelijk in gebruik en door de ideale dop sluit hij snel en zit de mascara goed dicht waardoor hij niet zo snel uitdroogt. Ideaal voor gebruik van je onderwimpers en de kleur is diep zwart.

De nieuwe Fan- Tastic mascara van Bourjois is verkrijgbaar in de online beauty webshop OnlineMakeup en kost 12,49 EUR.

Wat vind jij van de nieuwe mascara van Bourjois? Welke gebruik op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram