Bourjois Douche producten bij Wibra!

Bourjois Douche producten bij Wibra!

1

Goedemorgen, tijd om een douche te nemen, maar heb je geen lekkere douche producten? Ik heb gisteren in de Wibra ontdekt dat ze Bourjois douche producten verkochten en dat voor maar €1,89 per fles. Ik nam er 3 mee en ben ze gaan proberen…

Alleen al door de vormgeving vind ik deze producten geweldig. Ik weet nog goed toen ze net verkocht werden, ik was er helemaal dol op! Nu was ik de producten toch een beetje gaan vergeten omdat ik zoveel producten altijd koop en krijg om te testen, maar toen ik ze in de Wibra tegen kwam, was ik direct weer verkocht!

Ik heb er 3 meegenomen:

♥ Pamper Me!
♥ Wake Me!
♥ Refresh Me!

 

2Pamper Me! – Cocooning Shower Milk – Milk & Cherry Blossom

Pamper Me! was de eerste geur die ik uitzocht. De combi van romig milk er cherry blossom is een geur ik ontzettend lekker vind. Hij is lekker zacht en geeft mij een rustig ontspannen gevoel wanneer ik ermee ga douchen. Soft & moisturised skin.

3Wake Me! –  Vitamin Enriched Shower Jelly – Citrus Fruit & Goji Berries

Wake Me! is een ideale geur om je dag mee te beginnen. Hij is lekker zoet maar fris te gelijk. Ik denk wanneer je in de winter je dag met dit product begint, dan kan je de hele dag. Radiant & energised skin.

4Refresh Me! Hydra-Fresh Shower Gel – Aquatic Fragrance Blue Lagoon Flowers

Als laatste de Refresh Me! Van deze geur krijg ik echt een beetje vakantie, strand gevoel. Helemaal niet erg want zo heb je komend winter ook nog een beetje het idee als je staat te douchen dat je op het strand licht. De geur is heerlijk fris. Moisturised & revitalised skin.

5Hieronder zie je de substantie van de geuren. Ze zijn allemaal anders maar qua structuur toch redelijk het zelfde.

Naamloos-1Ik hoefde mijzelf al niet meer te overtijgen want ze zijn heerlijk en daarnaast ook nog is super vrolijk in de badkamer en verkrijgbaar in diverse soorten. Kortom het is gewoon een heerlijk product om te hebben en zijn ook nog is Parabenen vrij en dermatologisch getest.

Ik heb ze gekocht bij de Wibra voor €1,89 per stuk.

Ben jij bekend met de Bourjois douche producten? Wat vind jij ervan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram