Boots No7 Make-up Review

Boots No7 Make-up Review

n1

Boots is een merk dat je waarschijnlijk vooral bekend voor komt door de verhalen uit Engeland. Een gigantische drogist met de mooiste merken en producten. Wat heel veel van ons niet weten is dat de Boots ook gewoon in Nederland zit. Iets kleiner en anders dan het assortiment in Engeland maar wel met hetzelfde cosmetica merk No7.

No7 leerde ik zelf kennen in Londen en werd zelfs verliefd op een oogschaduw palette die nu behoort tot een van mijn grote favorieten. Nu ontving ik een paar dagen terug een aantal producten van NO7 om te reviewen voor de site. Dat heb ik gedaan en hieronder lees je mijn ervaring!

n2

Perfect Light Pressed Powder
€13,95

n4

Het eerste product dat ik je wil laten zien is de Perfect Light Pressed Powder. Een neutrale poeder die je kunt gebruiken als basis zonder foundation maar ook als poeder om het geheel mooi af te poederen. Ik vind poeders echt een must naast de rest van de make-up en daarom was ik hier erg nieuwsgierig naar.

De pressed powder zit in een metallic grijs doosje met daarbij een sponsje voor het aanbrengen en een spiegel. Hierdoor kan je het product ook makkelijk onderweg gebruiken.

n5

Ik ontving de variant Medium en was een beetje bang of hij niet te donker zou zijn, maar toen ik hem probeerde op mijn hand viel hij erg mee. De poeder is zacht qua structuur en brengt mooi aan op de huid.  n6

Chocolate Fondant Quad Eye shadow Palette 
€11,95

n4

Net als de pressed powder vind je in een zelfde doosje een prachtig oogschaduw palette. Dit is de Chocolate Fondant Qoad Eye schaduw. Een doosje gevuld met vier tinten, een spiegel en een klein kwastje. Ook hierdoor is dit palette handig te gebruiken voor onderweg.

n7

De oogschaduw kleuren zijn zoals de naam al zegt in chocolade tinten, lekker warm en intens. Je vind een nude kleurige tint die je kunt gebruiken om te highlighter, een leger groen kleurtje met shimmers, een taupe/paars tint en een warme paars/bruine. Het geheel ziet er mooi uit en de kleuren passen goed bij elkaar. Alleen vind ik het wel een palette wat meer past bij het najaar?! 

n8

Hieronder de swatches van de kleurtjes.

De kleuren zijn zacht qua structuur en de pigment is ook goed. De oogschaduw is heel licht poederig maar niet echt een probleem. Je kan er zeker iets moois mee maken.  5

Triple Protection Tinted Moisturizer – Fair Medium
€14,95 

n9

No7 heeft ook een Tinted Moisturizer, dit is een product voor je huid die niet alleen een verzorgende werking heeft, maar ook direct een kleurtje achterlaat. De Triple protection bevat ook nog is een SPF wat mooi meegenomen is.

De tint die ik heb ontvangen is Fair/Medium en is net op het randje qua tint. Je hebt de Triple Protection ook in Fair en Medium. De Fair/Medium is voor de zomer zeker geschikt wanneer ik iets mee kleur krijg.

Hieronder zie je het product op mijn huid.

1

Zoals je kunt zien is het een hele lichte dekking qua product en zie je kleine pukkeltjes en onzuiverheden zitten. Ondanks dat vind ik hem wel heel natuurlijk en stralend op de huid en dat is voor de zomer natuurlijk wel prettig. look2

Het product ontvang je in een tube waar ik zelf nooit z’n liefhebber van ben. Ik ontvang graag producten als foundation en BB Cream in een verpakking met pompsysteem zodat ik hygiënischer kan werken. Helaas zitten er nog een paar minpuntjes aan dit product, op de ingrediënten lijst kom ik namelijk, mineralen oliën, parabenen en siliconen tegen. En dat is nog niet eens alles! Misschien niet een product dat ik snel zou gebruiken!

Blush Tint – Blossom
€10,95

n10

No7 heeft ook een blush in vorm van een stick. Deze blush is vloeibaar en misschien niet voor iedereen een must. Ik ben zelf ook meer een liefhebber van poeder blushes maar ook vloeibaar kan erg mooi zijn, als je maar even de tijd neemt.

Ik ontving deze blush in de kleur Blossom, een mooie warme rood/roze kleur.

n11

Hieronder heb ik een beetje blush aangebracht. De structuur is voor de rest heel zacht en de kleur die ervan afkomt is best mooi. Ik kan je zeggen dat het aanbrengen best makkelijk afgaat en dat de blush een mooi en gezond gloedje geeft.

4

High Shine Lip Crayon – Berry
€9,95

n12

Natuurlijk kunnen de lippen niet achterblijven en ook ontving ik daar een product voor, de bekende in jumbo stick. Ideaal en ik ben er een groot liefhebber van. Je kan namelijk makkelijk en snel je lippen voorzien van een kleurtje. Ik test de kleur Berry, meer een kleurtje dat ik zou kiezen in de herfst/winter dan in deze tijd van het jaar, maar ondanks dat vind ik hem prachtig. Hij brengt heel soepel aan op de lippen en geeft een mooie kleur af. Voor de rest voelt hij zacht en totaal niet droog aann3

Hieronder de complete look die ik hem gemaakt met de producten.

look

Aan de uitstraling van de producten zal het zeker niet liggen want dat ziet er goed uit. Ik ben het meest fan van de pressed powder, deze is makkelijk in gebruikt en geeft je huid een gezonde, matterend resultaat. Ook de Lip Crayon vind ik prachtig, deze voelt heerlijk aan en de kleur is intens.

De Triple Protection is eigenlijk best goed en mooi op mijn huid maar door de ingrediënten en de tube verpakking zal ik hem niet heel snel pakken. Het oogschaduw palette is leuk, bevat mooie kleuren en je kan er zeker iets moois mee maken. Ik denk alleen dat ik dit product in het najaar interessanter vind! En als laats de blush, ik ben verrast geraakt omdat het resultaat erg fris en zacht na het gebruiken van deze kleur! Het blend mooi met de make-up mee waardoor het effect erg natuurlijk oogt.

n1

Boots No7 make-up is verkrijgbaar in de Boots en via de webshop

 Heb jij ervaring met dit make-up merk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram