Bold bralettes & Pastel by Primark!

Bold bralettes & Pastel by Primark!

Op deze regenachtige dag kunnen we wel wat zomerse inspiratie gebruiken als het gaat om kledinggebied. Op dit moment kruip ik nog lekker dicht in mijn wollen vestje maar zodra de zonnestralen zich laten zien berg ik deze voorlopig lekker op!

Ik wil namelijk mijn kledingkast helemaal spring/summerproof maken en als ik alle persberichten met fashion nieuwtjes voorbij zie komen, dan begint het al helemaal te kriebelen. Zo ook de trend van met bralettes van Primark. Ik word er blij van net als ze andere fashionable items die nu verkrijgbaar zijn. Benieuwd? Kijk mee!

primark03Bralettes are back with a bang! De Primark bralettes zijn zo mooi en ook nog nooit zo gemakkelijk geweest om te dragen als dit seizoen. Channel your inner cool girl en draag hem over je witte T-shirt en ripped jeans. Geef een twist aan je klassieke pak en vervang je overhemd door een sexy bralette of ga voor de peekaboo look met een zwart kanten nummertje onder een transparante blouse. Dare to go bare!

primark02

Een klein beetje sexy, heerlijk zomers en heel mooi te combineren. Helemaal de bracelets met kantjes zijn heel erg leuk om te dragen onder een mooie blouse. Leuk om een klein randje erboven te zien en ook nog is stijlvol! Als je voor iets gekleeder wilt gaan dan heb je ook de tops die je over je BH kunt dragen. Een extra mini crop top!

primark01

Maar er natuurlijk meer, de winkel begint al langzaam vol te raken met mooie zachte pastel tinten, lichte spijkerbroeken en losse blouses. Like it!

primark03

Verkrijgbaar bij Primark!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

  1. 8 maart 2017 / 22:16

    Wat een leuke kleurtjes! Ik ga zaterdag naar de Primark dus ik ga er zeker is naar kijken!

  2. 8 maart 2017 / 20:28

    Leuke items! Ik was gister toevallig bij de primark en ze hebben al een hoop leuke zomerse items. Te veel leuks eigenlijk.

  3. 8 maart 2017 / 19:41

    Wauw, wat een superleuke items! Ik ben enthousiast! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram