Boeken op mijn wishlist!

Boeken op mijn wishlist!

Ik ben dol op boeken en ik kan er ook geen genoeg van krijgen. Op Bol.com heb ik 4 lijstjes helemaal vol met boeken die graag zou willen en heel af en toe mag ik van mijzelf weer een leuk boek eruit kiezen!

Het zijn voornamelijk kookboeken omdat ik kookboeken echt geweldig vind. Opzoek naar lekkere recepten en ook wegdromen bij de mooie fotografie en ondertussen inspiratie opdoen. In dit artikel leek het mij leuk om een kijkje te geven in mijn boeken wishlist van dit moment. Kijk mee!

Book of Scones | Scones vind ik heerlijk en oohhh zo makkelijk om te maken. Het recept om scones te maken ken ik uit mijn hoofd maar dit boekje met 50 recepten over scones vind ik zo leuk. Er staan vrijwel geen foto’s in het boek maar bestaat echt uit 50 geschreven recepten. Ik heb er al even doorheen gebladerd in de boekenwinkel en ik zag zoveel leuke ideeën dat ik vol met inspiratie kan. Daarom denk ik dat dit boekje een leuke toevoeging is aan mijn kookboeken verzameling.

Mary Berry Everyday | Mary Berry ken ik door de British Bake Off en wat is zij toch een leuke vrouw! Ze heeft ontzettend veel kookboeken al op der naam staan en deze van Everyday zou ik heel graag willen toevoegen aan mijn boekenkast. Haar recepten zijn goed te volgen en vaak plaatjes om naar te kijken.

What Katie Ate at the weekend… | What Katie Ate is een boek die ik dit jaar kreeg van mijn zus voor mijn verjaardag en dat boek is al geweldig. Nu zag ik een tijdje terug dat er nog een boek van haar te koop is, namelijk vol recepten die ze maakt in het weekend. Het boek bestaat ui prachtige fotografie en is super mooi vormgeven. Love it!

Scandikitchen Fika & Hygge | Nieuwe boeken ontdek ik vaak op pinterest en zo ook dit boek van de Scandinavische keuken. Het is ook weer prachtig vormgegeven en al bij het kijken van de foto’s loopt het water in de mond .

Dille & Kamille Bakgeheimen | Dille & Kamille is mijn favoriet winkel en zonder gekheid, ik kan er echt zeker wel een uurtje doorheen wandelen. Mijn keuken zit vol met spul van Dille & Kamille en toen ik hoorde dat er een kookboek aankomt kwam deze direct op mijn wishlist. Het boek is nu nog niet verkrijgbaar en er is nog niet veel overbekend maar ik weet dat hij net als de winkel geweldig wordt! Je kan al een exemplaar reserveren.

Sugar Butter Flour | Bakboeken zijn geweldig maar ik moet zeggen dat ik er eigenlijk nog te weinig heb vol met zoete recepten. Daarom is dit boek die geheel in het teken staat van zoet en taarten perfect voor mij. Ik denk dat hij vol staat met heerlijke recepten en inspiratie. Ik ben hem in de winkel nog niet tegengekomen maar ik ben heel benieuwd naar de binnenkant. Misschien maar even bestellen?

DIANA Haar eigen verhaal | Als laatste een boek over Diana. Dit is natuurlijk helemaal geen kookboek maar een prachtig biografie over Diana. De afgelopen weken volgde ik haar verhalen en leven op tv door verschillende programma’s en docu’s. Ik vind het ontzettend bijzonder, emotioneel en interessant om mij er zo in te verdiepen. Daarom ben ik heel benieuwd naar it boek die zo enorm veel heeft gedaan!

Ben jij ook dol op boeken? Heb jij er een op je wishlist?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 29 augustus 2017 / 22:11

  Leuk om te zien! Ik ben totaal geen fan van koken eigenlijk :/

 2. 28 augustus 2017 / 19:47

  Wat leuk dat je zo graag kookboeken leest! Ik vind dat soort boeken vaak alleen al een feestje om door te bladeren, omdat er zoveel mooie foto’s in staan en ze vaak prachtig zijn vormgegeven 🙂 Dat boek over Diana lijkt me ook heel mooi. Het was volgens mij zo’n bijzondere vrouw!

 3. Anoniem
  28 augustus 2017 / 14:39

  Wat een lijst mooie boeken. Ik ben heel nieuwsgierig naar het Scandikitchen Fika & Hygge boek en die van DIlle & Kamille.

 4. 28 augustus 2017 / 11:13

  Ik kende ze allemaal niet gewoon! Maar ze lijken me stuk voor stuk heel leuk en inspirerend. Stiekem zet ik nu What Katie Ate at the weekend… ook op mijn wishlist, wat een prachtig boek!

 5. 28 augustus 2017 / 10:15

  Dat zijn stuk voor stuk prachtige boeken!
  Het laatste boek wil ik ook gaan lezen en staat op mijn wishlist.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram