Boeken die ik op dit moment lees!

Boeken die ik op dit moment lees!

Ik ben iemand die eigenlijk boeken door elkaar heen leest. Ik wissel graag af per gerne en kijk altijd op het moment waar ik het meest zin in heb. Ik lees veel en zie het als een heerlijke afleiding maar ook een manier om kennis op te doen.

Zo lees ik graag ook boeken waar ik nog wat van leer, bijvoorbeeld gericht op het grafische vormgeving of SEO technische dingen omtrent mijn blog. Voor de echte ontspanning lees ik op dit moment een aantal boeken die ik graag met je deel. Kijk mee!


Martien Meiland

De biografie van Martien Meiland wou ik graag lezen. Ik kreeg hem kort geleden van mijn ouders cadeau voor mijn verjaardag en ben er al lekker in verdwaald geraakt. Ik vind sowieso het lezen van biografie boeken erg leuk omdat je op die manier op een bijzondere manier achtergrond informatie van een bepaald persoon krijgt. Ik geniet ontzettend van de Chateau Meiland serie en vind Martien in geweldig persoon. De biografie laat zijn achtergrond zien waarin blijkt dat het niet allemaal zo rooskleurig is geweest.


Eet jezelf stralend gezond

Dit boek gekocht ik al een tijdje geleden maar nu pas heb ik een beetje de rust en tijd gevonden om mij erin te verdiepen. Het boek staat vol interessante kennis omtrent voeding. Er gaat een groot gedeelte van het boek ook over vitamines en specerijen wat ik erg interessant en leerzaam vind en daarnaast staan er ook nog is heerlijke recepten in. Het boek is prachtig vormgegeven en dat zorgt er natuurlijk ook voor dat je het er lekker bij pakt.


Taal is zeg maar echt mijn ding

Paulien Cornelisse vind ik geweldig. Ik heb een tijdje geleden 2 bekende boeken van haar besteld en ben als eerste begonnen in deze. Het boek staat vol met herkenbare en hilarische stukjes over onze taal. Het leuke is bij het lezen dat je heel veel zelf ook herkent. Het is een bestseller boek van Paulien en ook ik vind het echt een aanrader om te lezen. Hij is bijna uit en dan ga ik met de volgende van haar aan de slag, ‘Taal voor de leuk’.


Lees jij graag boeken? Wat lees je op dit moment?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

2 Reacties

  1. Lydia
    26 maart 2021 / 14:57

    Herkenbaar! Ik lees het ook door elkaar, twee boeken over eten( Eet als een Expert en Roald Dahl’s kookboek, daarin ben ik al jaren bezig, steeds een stukje of overnieuw, het is echt een feelgoodboek) en De meeste mensen deugen en Brain Balance van Charlotte Labee.

  2. 20 maart 2021 / 18:54

    Wat grappig dat jij boeken door elkaar leest! Maar aangezien het geen fictie is snap ik dat nog wel, anders zou het toch wel verwarrend zijn haha. 🙂 Ik lees zelf nu Schaduw land van Robert Bryndza. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram