Boek | Wonen als een Parisienne

Boek | Wonen als een Parisienne

Dat ik fan ben van mooie boeken dat is zeker niet nieuw. Ik hou ervan om mooie boeken in huis te hebben om lekker te lezen en doorheen te bladeren. Ik ben vooral een groot liefhebber van kookboeken en inspiratieboeken over wonen, decoratie en planten.

Een tijdje geleden liet ik je al een boek zien die ik voor mijn verjaardag had gekregen van mijn vriend den echt een must is voor plantenliefhebbers. Namelijk het boek, ‘Urban Jungle‘. Het boek staat vol mooie inspiratie, handige tips en leuke weetjes voor planten in huis.


Nu kreeg ik voor mijn verjaardag ook een Bol.com cadeaukaart en daarvan wist ik gelijk wat ik wou hebben, namelijk het boek, ‘Wonen als een Parisienne‘. Een boek die ik een tijdje geleden tegen kwam op Bol.com en direct op mijn wishlist ging. Het boek sprak mij namelijk gelijk aan, alleen de prijs (34,99) om hem zomaar ‘even’ te kopen vond ik iets teveel. Daarom keek ik al uit maar een cadeaubon!

Een perfect koffietafel boek kun je wel zeggen, vol prachtige inspiratie over woonstijlen en inrichtingen in vijftien Parijse appartementen. Het boek is ingedeeld met mooie fotografie, aquarellen en moodboards. 3 dingen die je perfect kunt combineren voor het maken van een prachtig interieur boek. Het boek is heerlijk om mee op de bank te ploffen en binnen te kijken bij anderen!


Toen ik het boek in huis kreeg kon ik gewoon niet stoppen met lezen en bladeren. Ik droomde er helemaal in weg en ontdekte weer nieuwe inspiratie voor in mijn eigen interieur. Het boek heeft 256 pagina’s met een mooie harde kaft en luxe papier. Heerlijk om erbij te pakken en een juweeltje om op tafel te hebben liggen.


Ben jij fan van interieur boeken?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 10 februari 2019 / 16:39

  ooh wauw! Dit boek kende ik nog niet, maar ziet er echt heel erg tof uit!

  • Laura Louise
   Auteur
   11 februari 2019 / 10:48

   Tof is die he, een heerlijk boek om doorheen te bladeren 😀

 2. Sabine
  10 februari 2019 / 10:25

  Wat een tof boek!

 3. 9 februari 2019 / 07:40

  Wat leuk, ik ben dit boek momenteel aan het lezen. Echt een prachtig en inspirerend boek.

  • Laura Louise
   Auteur
   9 februari 2019 / 15:49

   Oh wat leuk zeg, mooi is die he 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram