Boek voor planten liefhebbers: Urban Jungle

Boek voor planten liefhebbers: Urban Jungle

Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn vriend een heel leuk boek genaamd ‘Urban Jungle’. Het boek is speciaal voor mensen die dol zijn op plantjes in huis en wat extra dingen willen leren over planten en een heleboel inspiratie willen opdoen. Perfect voor mij!

Ik ben dol op planten en ik zie het echt als een ‘ontspannen’ momentje om ze iedere week weer bij langs te gaan om ze water te geven. Vooral hangplantjes vind ik geweldig en geven super veel sfeer aan je interieur. Toen ik het boek ‘Urban Jungle’ uitpakte ben ik gelijk aan lezen en omdat hij echt super leuk is voor planten liefhebbers, besloot ik er over te bloggen!

Ik word sowieso al heel blij van inspiratie boeken. Ook al heb ik nog geen zin gelezen en ik kan niet stoppen met bladeren, dan weet ik dat het echt een boek is voor mij. Zo vind ik dat ook van ‘Urban Jungle’, het is echt een heel interessant boek met handige weetjes/tips en leuke inspirerende verhalen. Maar ook al om alleen even doorheen te bladeren geeft zoveel inspiratie!

Je krijgt eigenlijk gelijk zin om naar het tuincentrum te gaan opzoek naar nieuwe plantjes en deze een mooi plekje in huis te geven en natuurlijk leuk te decoreren. Ik ben door het boek er achter gekomen dat je planten vooral ook samen moet zetten voor een nog ‘leuker’ geheel.

Het boek staat echt bom vol mooie foto’s en als je nog niet van planten hield, bij het bladeren door dit boek ga je er gelijk van houden.

Als je nog opzoek bent naar een mooi ‘koffietafel’ boek en/of boek vol inspiratie al je al een groot liefhebber bent van planten, dan is het zeker een aanrader!


Ben jij ook een plantenliefhebber?
Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 9 februari 2019 / 23:54

  Ik wil ook graag een huis met veel planten, hierdoor krijg je echt een zen en rustig gevoel

  • Laura Louise
   Auteur
   11 februari 2019 / 10:48

   Jaa planten geven echt een rustig gevoel, heerlijk!

 2. 22 januari 2019 / 15:47

  Tof! Ik ben ook dol op kamerplanten, heb er nu zo’n 130 denk ik, haha. Ik heb dan ook diverse urban jungle / green interior boeken, love it! 🙂

 3. 20 januari 2019 / 19:19

  Wat een leuk boek lijkt me dit! Ik hou ook erg van planten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram