The Body Shop || Colour Crush lakjes!

The Body Shop || Colour Crush lakjes!

1

Sinds een aantal maandan kan je nu ook weer leuke nagellakjes terecht bij The Body Shop. Ik ontving alweer een tijdje geleden twee kleurtjes en die wil ik je vandaag laten zien.

In totaal zitten er maar liefst 24 kleurtjes in de collectie die geïnspireerd zijn op de natuur. De kleuren verschillen van mooie warm tinten, tot felle, frisse varianten die ideaal passen bij het voorjaar. Ik laat je vandaag twee kleurtje zien.

2

De kleuren die ik review zijn:

Caring Caramel
Mint Cream

Caring Caramel 

Caring Caramel is een warm bruin kleurtje. Persoonlijk is het niet een kleur die ik zelf snel zou kiezen op mijn nagels, hij match namelijk totaal niet met mijn huid.

4

Mint Cream

Mint Cream vind ik een heerlijk kleurtje en zou ik daarin tegen wel snel kiezen. Hij is lekker pasteltachtig en ideaal voor het voorjaar en de zomer.

5

Mint Cream / Caring Caramel
2 laagjes 
aangebracht

3

De nagellakjes van The Body Shop zien er leuk en fris uit. De dekking bij twee laagjes is helemaal prima, hij lakt erg prettig en er is genoeg keuze in kleur. Het mint kleurtje bleef bij mij 2,5 dag goed zitten, daarna was het hoogtijd om hem er weer af te halen. Of dit bij alle kleuren ook het geval is durf ik niet te zeggen. Ondanks dat vind ik de nagellakken best leuk en Mint Cream ga ik zeker vaker pakken.

1

Verkrijgbaar in 24 verschillende kleurtjes bij The Body Shop en Online
voor €6,- per stuk!

Heb jij ervaring met de nagellak van TBS?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram