The Body Shop ♥ Smoky 2 in 1 Gel Liner!

The Body Shop ♥ Smoky 2 in 1 Gel Liner!

eyeliner1
Een eyeliner kan niet meer ontbreken in mijn make-up stash. Bijna iedere dag gebruik ik dit product om mijn ooglook af te maken.

Nu gebruik ik graag een eyeliner in stift vorm maar ik ontdek ook graag nieuwe producten om te proberen en zo ben ik de Smoky 2 in 1 Gel Liner van The Body Shop gaan testen, een vloeibare eyeliner. Benieuwd? Kijk mee!

eyeliner2

De Smoky 2 in 1 Gel Liner is dus een vloeibare gel eyeliner van The Body Shop. Dit product zit in een potje met daarbij een kwastje waarmee je een lijntje kunt maken op je wimperrand. Nu is het product niet alleen

gemaakt ook een eyeliner te maken, ook staat er aangegeven dat dit 2 in 1 product gebruikt kan worden om je wenkbrauwen bij te kleuren. Handig?!

eyeliner3

Het product is verkrijgbaar in het zwart en in het bruin. Ik ben de zwarte variant gaan testen.

Persoonlijk vind ik het een beetje heavy om het product ook te gebruiken voor je wenkbrauwen. Nu heb ik zelf hele donkere haartjes maar ik zou het wagen om deze intens zwarte gel erop te smeren. Daarvoor gebruik ik liever een ander product en deze puur als eyeliner.

Hieronder het product. Zoals je kunt zien is hij intens zwart van kleur.

eyeliner4

De eyeliner zelf is qua textuur heel romig en blijft mooi zitten. Hij kleur is goed intens en brengt fijn aan. Het bijbehorende kwastje vind ik zelf erg handig voor onderweg, zo hoef je niet een apart kwastje mee te nemen.

Het resultaat op mijn ogen.

eyeliner5

Het is weer even wennen om met een kwastje en een gel eyeliner aan de slag te gaan voor mij maar als ik eenmaal bezig ben dan lukt het weer aardig. Ik vind de eyeliner ontzettend mooi qua intensiteit en omdat hij romig is erg fijn in gebruik in combinatie met het kwastje. Misschien toch de stift eyeliner weer inruilen voor deze?!

De Smoky 2 in 1 Gel Liner van The Body Shop is normaal verkrijgbaar voor €10,50, nu verkrijgbaar voor een speciale prijs van €7,88 

Heb jij ervaring met dit product?
Heb jij ervaring met de make-up van The Body Shop? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram