The Body Shop ♥ Moringa & Shea Hand Cream

The Body Shop ♥ Moringa & Shea Hand Cream

tbs1Er gaat niets boven een lekkere verzorgende cream om je handen mee te verwennen en droge plekjes tegen te gaan.

Ik kan de deur niet uit zonder een handcrème in mijn tas, het is voor mij een van de belangrijkste producten die ik mee moet sleuren omdat ik ontzettend snel droge handen heb. Ik ben daarom altijd opzoek naar hand producten die nog fijner zijn, prettige werken en lekkerder ruiken. Vandaag heb ik twee nieuwe producten van een van mijn favoriete winkels, The Body Shop!

tbs2The Body Shop heeft heerlijke nieuwe hand cream producten waarvan ik er twee heb getest in de geur Shea en mijn favoriete geur Moringa. Naast deze twee heb je ook:

Mango
Satsuma
Pink Grapefruit
Coconut
Strawberry
Honeymania

Een hele lijst van afwisselde geuren met voor ieder wat wils!

tbs3Moringa is een van mijn favoriete geuren die verkrijgbaar is bij The Body Shop. Ik heb de zomer onwijs veel gebruik gemaakt van de Morgina Sorbet body butter en werd helemaal vrolijk van deze geur. Ook de hand cream is weer heerlijk en heeft ook deze fijne bloemige geur. Ik vind hem heerlijk en zeker geen straf om mijn handen mee te verzorgen.

Shea is een geur wat ik al vaker ben tegen gekomen in producten en blijft even fijn en vertrouwd. Het is een warme geur die ideaal past bij de koude dagen.

tbs4De Hand Cream heeft een voedende werking en dat merk je direct wanneer je het product aanbrengt op je hand. Het voelt heerlijk zacht aan en trekt direct in de huid. Hij laat geen vettig laagje achter en dat vind ik prettig. De cream heeft een lichte gel-crème textuur en is geschikt voor alle huidtypes.

tbs5Allebei de producten zijn fijn en werken heerlijk als voedende handcrème. Ik ben vooral heel erg dol op de Moringa variant omdat deze geur zo heerlijk is. Ik vind het heel prettig dat ze goed en snel in de huid trekken en geen vettig laagje achterlaten. Ik heb een nieuwe favoriet product voor in mijn tas!

tbs10De Hand Creams kosten €5,50 per stuk in een tube van 30 ml.

2e halve prijs op geselecteerde bad- en bodycare-producten

Koop nu jouw favoriete bodybutter, bodyscrub en shower gel met veel korting. Tijdelijk ontvang je 50% korting op ieder tweede (geselecteerde) product uit onze bad-en body-collectie. De nieuwe Wild Argan Oil-collectie en handcrèmes vallen ook onder deze aanbieding. Je kunt deze producten nu dus extra voordelig uitproberen! Geldig tot 21 sept. 

Klik  onderstaande banner en profiteer!

Hand-Creams-2

Gebruik jij een handcrème?
Welke geur spreekt jouw het meeste aan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram