Body Control Coach for Mind, Body & Soul

Body Control Coach for Mind, Body & Soul

Een Personal Trainer? Dat zou het natuurlijk een stuk makkelijker maken om dat reisje naar de sportschool te maken. Veel mensen denken alleen dat een personal trainer niet voor hen is weggelegd. Dat het iets is voor beroemde mensen. Dat wás ook zo, maar tegenwoordig kan het makkelijker en is het voor iedereen mogelijk. 

Met een afspraak met een Body Control Coach maakt het makkelijker om je work-out te plannen en ook echt te doen en je leven te veranderen naar een ander level. Wil jij een bikini body of fit door het leven gaan. Kijk dan snel mee!

Wat is een Body Control Coach?

Een afspraak met je Body Control Coach kan je helpen om gewicht te verliezen, kracht en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Daarnaast is een Body Control Coach niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon, een leraar, een bron van inspiratie en motivatie.
Al met al…. het hele pakket namelijk Mind, Body & Soul. Jouw succes is afhankelijk van een goede start, uitdagingen  en persoonlijke begeleiding.

Zelf zou ik het heel graag willen om volop met trainen bezig te zijn om mijn lichaam in shape te brengen maar ook om meer energie te krijgen en fitter te worden. Helaas kan het op dit moment met mijn gezondheid nog niet maar als het mogelijk is lijkt mij een body control coach een perfect begin!

222PicMonkey Collage

(bron afbeeldingen – Weheartit.com) 

Wat kost het?

Voor een Body Control Coach betaal je €75,- per uur.
Het tarief voor Duo training bedraagt €45,- per uur, per persoon (2 personen).
Het tarief voor Small Group training bedraagt €35,- per uur, per persoon (min. 3 personen)

Dat lijkt misschien veel, maar een Body Control Coach kan één van de belangrijkste personen in je leven worden. Wie goed in zijn vel zit, een energie level bereikt waarbij je de hele wereld aan kan en vol postitieve gedachtes zit. Kan dit je leven veranderen naar een ander niveau.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de website van de bekende Body Control Coach Patrick Wijnhard van Move2balance en laat je inspireren en motiveren om ook aan jouw Mind, Body & Soul te gaan werken.

logo

You’ve got to move to get into Balance!

Doe jij aan een sport of fitness?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram