Blux Box | Oktober’16

Blux Box | Oktober’16

Deze maand staat de bos helemaal in het teken van BLUX 1sté verjaardag. Blux bestaat namelijk precies 1 jaar! Om dat te vieren heeft de inhoud een warme van circa 80,- en heeft het een mix van beauty producten, haar en huidverzorging.

Ik kon niet wachten om deze maand de inhoud te bekijken omdat de laatste tijd de box echt verrassend leuke dingen bevat. Ik pakte de camera erbij en unbox hem met jullie samen! Benieuwd? Kijk mee!

picmonkey-collage

blux1Divines Oi Oil | 50 ml 22,15

Divines Oi Oil is een haarproduct die zowel te gebruiken is om je haar te verzorgen maar ook als stylings product. Het laat je haar glanzen, maakt het zacht en voorkomt het kroezen. 

Haarolie producten vind ik altijd een beetje lastig te gebruiken omdat het bij mij al veel te snel vettig lijkt. Toch heb ik na het douchen dit product toch even getest en een klein beetje aangebracht in de punten van mijn haar. Het resultaat? Heerlijk zacht en ik ging er met de haarborstel ook een stuk gemakkelijker doorheen toen mijn haar opgedroogd was. Het flesje vind ik schattig en lekker klein qua formaat waardoor die zeker in de badkamer blijft staan.

blux4

Dr. Pierre Ricoud Derma, Ecolia Micellar water 9,90

Het Micellar water van Dr. Pierre Ricaud is meer dan een eenvoudig lotion. Deze nieuwe 2 – in 1 reiniging combineert een reinigende werking en een zuiverende werking van de micellen. 

Micellar water vind ik fijn en ik ben blij dat dit soort gemakkelijke producten op de markt zijn om je make-up eenvoudig, snel en op een juiste manier te verwijderen. Ik kende het merk Dr. Pierre Ricaud nog niet maar toen ik s’avonds mijn make-up ging afhalen met een wattenschijfje en een beetje micellar water werd ik direct blij. Het product is zacht en voelt comfi aan op de huid. Hij haalt op een milde manier je make-up er zo af!

blux3

Shiseido Bio Performance Advanced Super Restoring Cream 

De Bio performance advanced super restoring cream is een multifunctioneel product. De rijke, goede creme gaat de strijd aan met rimpels en het verlies van elastisitied. Het maakt je huid glad en zacht en zorgt voor een egale huidstint. 

In de box zit ook een mooie mini van het merk Shiseido. Dit luxe potje bevat een rijke creme om je huid een opper te geven en dat zijn altijd fijne producten om te gebruiken en al helemaal wanneer de temperatuur weer lager is. Leuk!

blux6

Star looks Creamy Eye Shadow 10,75

Je ogen worden ware blikvangers met deze cream eye shadow van Starlooks. De soepele textuur is gemakkelijk te verdelen, heeft een hoge pigmentatie, droogt snel en blijft tot wel 12 uur lang zitten. 

Van het merk Star Looks zit en eer creamy oogschaduw in. De kleur ziet erg prachtig uit, toch vind ik dit persoonlijk geen fijne producten om te gebruiken. Wanneer ik cream oogschaduw gebruik heb ik gegarandeerd al naar een uurtje de oogschaduw overal zitten behalve op mijn ogenleden. Het ziet er wel leuk uit en dat de kwaliteit ook nog is goed is, is top voor de liefhebbers!

blux7

Mudmasky Facial Detox Purifying Recovery Mask

Maak kennis met het razendsnel groeiende Nederlandse merk Mudmasky. De facial Detox Purifying Recovery Mask bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is het enige pH gebalanceerde masker op gemarkt. Het masker herstelt en voedt de huid door gebruik  te maken van 3 soorten klei, namelijk Moroccan Clay, Wyoming Clay en Frech Sea Clay. 

Maskertje vind ik altijd lekker om te testen en dat heb ik gisteravond dan ook gelijk gedaan met dit maskertje van Mudmasky. In de groene tube zit een donker groene groene masker om aan te brengen op je huid. Direct merk ik dat hij goed intrekt en snel opgedroogd. Het voelt fijn aan en na gebruik voelt mijn huid onwijs zacht. Top dat dit een maskertje is die bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten. Ik ga hem snel nog een keer gebruiken.

blux5

Extra’s

Naast de bovenstaande producten zitten er ook nog is 4 leuke mini cadeautjes bij.

 • Demak’up Expert 2 wattenschijfjes
 • Zarqa Hydra Face cream
 • Ariana Inden paardencheque voor een make-up workshop twv. 56,-
 • OGX Thick & Full Biotin Collagen shampoo en conditioner 

blux8

blux2

Abonnee worden van de BLUX box? Of meer informatie over de box? Je vind het allemaal online

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

8 Reacties

 1. Janny
  13 november 2016 / 22:10

  Vond het maskertje echt geweldig!

 2. 10 november 2016 / 20:59

  Het is niet verkeerd maar ik word er niet super enthousiast van. Het micelllair water lijkt me prima in gebruik. De Shiseido Bio Performance Advanced Super Restoring Cream lijkt me erg fijn!

 3. 10 november 2016 / 17:49

  Er zit van alles wat in en merken die ik nog niet ken. Precies zoals de box bedoeld is vind ik!

 4. Donna
  10 november 2016 / 15:21

  Het micellar water lijkt mij ook fijn! Voor de rest is de box best leuk. Liefs

 5. 10 november 2016 / 15:07

  Ik vind het persoonlijk best een leuke inhoud. Vooral de shisheido creme lijkt me erg fijn! Het product van Starlooks vind ik er ook echt mooi uitzien.

 6. 10 november 2016 / 11:59

  Hmm, ik word er niet heel enthousiast van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram