Blux Box | November’16

Blux Box | November’16

De laatste tijd staan er niet veel artikelen online waardoor het nog niet heel lang geleden lijkt dat ik voor het laatst de BLUX box heb laten zien. Maar het in niet anders en vandaag is het alweer tijd voor de nieuwe BLUX box van de maand november die ik alweer een tijdje geleden ontving!

De BLUS box heeft iedere maand weer een verassingsbox met daarin 4 tot 6 verschillende beauty/verzoringsproducten. Het is iedere maand weer een verassing wat er in de box zal zitten dus laten we snel kijken!

b2

b1

WELEDA Evening Primrose | Verstevigende body olie 

Het eerste dat ik uit de box haal is een grote verpakking van Weleda. Ik ken het merk en ik ben benieuwd naar het product. Het gaat om een verzorgende body olie voor je huid die verstevigende en verzorgende werkingen heeft. Het lijkt een product voor de rijpere huid, maar dat is het zeker niet. Hij is namelijk heerlijk voor ieder huidje in het najaar. De geur is zacht en aangenaam en de olie trekt lekker snel in je huid. Een beetje extra verzorging kan nooit kwaad in deze tijd van het jaar en als het dan ook nog is lekker ruimt en snel in gebruik is, is het helemaal mooi.

b3

b4

Bloom and Blossom | Rejuvenating Facial Spritz

Een merk dat ik nog niet ken is Bloom and Blossom maar het klinkt leuk! Het gaat om een klein flesje met conditioner voor je huid. Hij bevat Aloë Vera, limoen olie die de huidtint doet verbeteren en rimpels doen verminderen. Het leuke aan dit product vind ik vooral dat het in een handig spray flesje zit, het is een product dat je makkelijk en snel kunt gebruiken maar ook mee kunt nemen. Het is een spray met een heerlijke zachte en ontspannen geur. Aangegeven staat ook dat de spray heerlijk is als verfrissende wake-up call!

b5

FIGS & ROUGE | Hydra Actie Smart Nutrient Day Cream & FIGS & ROUGE | Avance Mattifying Emulsion

FIGS & ROUGE ken ik al een aantal jaartjes van de onwijs leuke verpakkingen handcream en lipgloss. Het was dan ook 2x kijken toen ik las dat er 2 producten van FIGS & ROUGE in de box zaten omdat ze dit keer niet opvallende vrolijke verpakkingen hebben. Het gaat ieder geval om 2 verzorgende producten. Zo heb je in de box een Day Cream met vitamine A, C en E die zorgen voor heerlijke hydratatie en een soort primer die je huid matteert en de glans in je gezicht minimalist. Deze producten zijn goed na elkaar te gebruiken bij je ochtend routine!

b6

b9

GLOW | For a cause solid parfume

Uit de box haalde ik op het laatst nog een schattig rond potje met daarop GLOW. Het zag er direct interessant uit en toen ik las dat het ging om een solid parfum maakte ik hem ook snel open. Ik vind dat soort producten altijd iets schattigst hebben. Ieder geval is het een klein potje met daarin een balsem in een heerlijke zacht geur. Deze kun je op je polsen en/of achter je oren smeren voor een hele subtiele en zachte geur. In de box kun je 1 van de 3 verschillende varianten treffen, ik zelf heb de geur dream en hij is heerlijk! Hij gaat mee in mijn tas.

b7

b8

CONCLUSIE

Nu moet ik zeggen dat ik de box niet ongelofelijk spectaculair vind, toch zitten er wel producten uit die ik lekker wil gebruiken. Zo vind ik de spray van Bloom and Blossom erg leuk, de solid parfum van GLOW en de olie van Welede heel fijn voor deze tijd van het jaar!

b1

Zelf ook een beautybox ontvangen? Je hebt een BLUX BOX al voor €14,95 incl. verzendkosten.
Meer informatie vind je op de website van BLUX!

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

5 Reacties

 1. 6 december 2016 / 14:33

  Ik vind het wel een leuke box qua (on)bekende merken!

 2. Anoniem
  6 december 2016 / 14:26

  Mooie producten! XXX

 3. 6 december 2016 / 12:30

  Er zitten zeker een paar leuke producten in de box!

 4. Donna
  6 december 2016 / 08:39

  Leuke producten! Weleda vind ik een fijn merk <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram