BLUX BOX | Mei’16

BLUX BOX | Mei’16

Het is al weer zover, de nieuwe BLUX box van de maand Mei werd bezorgd. De box bevat weer producten voor je gezicht je lichaam van diverse merken.

Ik vind het iedere maand weer een verrassing om de box uit te pakken. Het is iedere keer weer een grote verrassing en je ontdekt op deze manier nieuwe merken. Benieuwd wat erin zit? Kijk mee!

blux0

Macadamia Professional Nourishing Moisture Oil Treatment | 30ml

Macadamia is een professionele haarverzorgingslijn dat iedere type haar mooier kan maken en intensief verzorgt. Het gaat hier om een niet-vette, hydraterende olie die direct absorbeert in het haar. Het verhoogt de zachtheid van je haar en geeft een lichte glans. Te gebruiken op droog en vochtig haar.

Ik ben zelf helemaal nieuw met het merk maar producten die mijn haar kunnen verbeteren en verzorgen vind ik altijd leuk om te proberen. Wie weet is dit het product die mijn haar wel een boost geeft en een keer die enorme pluisheid tegen gaat.

blux7

Macadamia Proffesional Nourishing Moisture Masque | 30ml

In de box zit nog een product van het merk Macadamia, dit keer gaat het om een maskertje. Het masker is de ultieme hydratatie en verzorging voor het herstellen van beschadigd haar. Door exclusieve PRO OIL complex, wordt je haar zijdezacht, is het makkelijk te ontwarren en ook nog een pluisvrij!

YAY! Dit had ik nou net nodig. Ik ben zelf gek op haarmaskertjes en na gebruik van dit soort producten merk ik altijd dat mijn haar lekker voelt. Ik ben benieuwd of het inderdaad pluisvrij gaat worden na gebruik!

blux3

Mesauda Milano Blush On | Full size €8,20

In de box zit een make-up product en dat is altijd leuk! Het is van het merk Mesauda Milano waar ik zelf nog nooit van gehoord heb. De blush geeft je wangen een frisse, gezonde teint maar verbetert en versterkt ook je gezichtscontouren.

De blush zelf ziet er niet heel bijzonder uit en over de kleur ben ik niet direct enthousiast. Hij is vrij licht als ik hem swatch en een beetje poederig. De prijs die je hiervoor betaald vind ik dan ook vrij prijzig voor het product. Jammer, niet helemaal mijn ding maar wel leuk dat er iets van make-up in de box zit.

blux8

blux9

Monuspa Relaxing Bali Body Oil | 40 ml

Waan jezelf op een heerlijk kuuroord in Balo met deze multifunctionele huid olie. De olie bevat een sensuele mix van oa. sadelhout en rozenhout die je huid hydrateren en de ontspanning bevorderen. Te gebruiken als verzachtende massage olie, douche olie of in plaats van een bodylotion.  Na gebruik voelt jehuid heerlijk zacht en gehydrateerd aan. Geschikt voor alle huidtypen en vrij van parabenen.

Opnieuw een merk dat ik nog niet ken. Het gaat hier om vrij zacht product met een heerlijke geur. De olie voelt aangenaam op de huid en trekt ook goed in de huid.

blux5

LOVE ME GREEN Energizing Face Peeling | 30 ml

LOVE ME GREEN ontwikkelt gecertificeerde hoogwaardige natuurlijke cosmetica die goed zijn voor de huid en het milieu. Het gaat hier om een naturlijke scrub die de bloedsomloop stimuleert en dode huidcellen en overtollig talk zachtjes verwijderen.

Een product dat er intressant en vrolijk uit ziet, ook vind het fijn dat het hier gaat om een product dat goed is voor de huid en ook nog voor het mileu. De geur is vrij neturaal en ook aangenaam op de huid. De scrub is lichtjes in gebruik. Zeker een tube die ik helemaal op zal maken.

blux2

Ziaja Cacoa Body Spray | Full Size

Wil je snel een bruin kleurtj hebben? Dan is deze body spray van Ziaja jouw beste vriend. De body spray met cacao boter en vitamine E versnelt het bruiningsproces, zorgt voor een goede vochtbalans en laat de huid stralen. Het product beschermt niet tegen UV straling, het gebruik van een zonnebrand is dan ook zeker van belang.

Producten om snel bruin mee te worden hebben nooit echt mijn aandacht getrokken. Ik vind het heerlijk in de zon en ik word vrij snel bruin waardoor ik zelf niet snel neig naar dit soort producten. Mocht je moeite hebben met bruin worden dan is het zeker altijd de moeite waard is te proberen, de geur en het product zelf zien er ieder geval goed uit.

blux6

blux4

blux1

Wil je ook de BLUX box ontvangen en meer informatie hierover. Kijk dan zeker even op de website. Een BLUX box kost €14,95!

Wat vind jij van de producten uit deze box?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

9 Reacties

 1. 4 juni 2016 / 12:02

  Hmm, ik word niet superhappy door deze inhoud. Maar dat is ook niet erg, want ik ontvang deze box niet

 2. 30 mei 2016 / 21:34

  Leuke inhoud, alleen had ik toch wat meer pigment verwacht van de blush. Wat een teleurstelling!
  X

 3. Madeleine
  30 mei 2016 / 10:40

  Het flesje van Macadamia ziet er wel goed uit! X

 4. Kim
  30 mei 2016 / 10:06

  Zitten best mooie producten in. De merken ken ik zelf ook niet. Jammer dat de blush niet zo geweldig is!

 5. 30 mei 2016 / 07:39

  Opzich leuke producten. Toch ben ik nooit echt overtuigd om ook te beginnen aan bluxbox!

 6. 30 mei 2016 / 06:55

  Mooie inhoud heeft de box deze maand. Ik ben wel benieuwd naar de Macadamia producten.

  • 30 mei 2016 / 08:13

   Ik heb vanochtend het flesje gebruikt en de geur is alleen al heel lekker 😀 Hopen dat het ook daadwerkelijk iets doet met mijn haar 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram