BLUX BOX | Juli ’16 + WIN Herome nagellak set & Extra verrassing!

BLUX BOX | Juli ’16 + WIN Herome nagellak set & Extra verrassing!

Het is weer einde van de maand en dan is het tijd om de nieuwe BLUX Box te unboxen. Deze kwam namelijk afgelopen week binnen en ik nam al even stiekem een kijkje. Mijn reactie? ‘dat ziet er goed uit’.

Ik zag namelijk een hoop leuke items en bijna allemaal full size verpakkingen die goed leuk zijn om te proberen en te ontdekken. Tijd om deze met jullie te delen. Benieuwd? Kijk mee!

PicMongggkey Collage
ALDO Vandini | Lip Care DUO | Full size €5,99

ALDO Vandini heb ik leren kennen door de beutyboxen. In deze box zit een setje genaamd Peel & Repair om je lippen te verzorgen, een volume boost te geven en een om evt. droge velletjes te verwijderen. Kortom een setje die eigenlijk altijd goed van pas komt. Het ziet er leuk uit en goed te gebruiken!

b2

b3

MANNA Kadar Slipt Pan Bronzer Highlighter | Full size €18,95

In de box zit ook deze maand weer een make-up product en het is een highlighter/bronzer duo. Het merkje ken ik niet maar de prijs ligt ontzettend hoog. Het merk MANNA KADAR is een make-up merk dat vrij is van parabenen en geschikt is voor alle huidtypen. Je kunt het product samen en/of los van elkaar gebruiken. Deze gaat trouwens rechtstreeks mijn mak-up la in, de textuur is erg zacht en het pigment heel goed.

b5

b6

World Inspired Colors by Herôme | Full size €17,97

Van Herôme zit er een leuk schattige nagellak setje in. Het gaat om 3 kleurtjes en zijn geïnspireerd door de rijkdom van verschillende culturen. Ieder lakje heeft de naam van een wereldstad. De lakjes van Herôme zitten in smalle flesjes en hebben een makkelijke, brede applicatie. De nagellak is verrijkt met Silica en Vitamine E.

b8

NANSHY Marvel 4 in 1 make-up blending sponge | Full size €6,95

Een nieuw merk maar het ziet er interessant uit, NANSHY! Het gaat om een blending spons en dat vind ik een leuke toevoeging aan de box. Deze bekende make-up sponsjes zijn erg populair en verschillende merken hebben er al eentje gelanceerd. Toch zweert iedereen bij het originele merk maar ik ben heel benieuwd naar deze variant. Hij heeft ook verschillende zijkanten om precies te werken en is lekker zacht!

b9

b10

Fruittini ‘My easygoing is watermelon’ Body Spray | Full size €4,95

Ideaal voor de zomer, een body spray! Het gaat hier om een flesje van het Duitse merk Fruittini waar ik al is eerder producten van heb getest. Deze fles is gevuld met een hele fris/zoete geur van watermeloen! Het handige aan een body spray is dat je hem makkelijk en snel kunt gebruiken en op ieder gewenst moment. De geur is subtiel en daarom erg lekker voor de zomer.

b4

St. Moriz Professional Tanning Lotion | 50 ml

Als laatste een sample van en Tanning Lotion. Als je het mij vraagt het minste product maar dat geeft niet aangezien de box voor de rest alleen maar leuke items bevat. Het is ieder geval een product om te gebruiken voor als je op vakantie gaat of lekker de zon in gaat en je wilt alvast voor bruinen en de bruine kleur langer vast wilt houden. Het product klinkt een beetje enig, omdat er een groenige ondertoon in blijkt te zitten. Ik weet niet of ik het snel zou gebruiken maar wie weet!

b7

De box is goed geslaagd, alle producten zijn goed bruikbaar en leuk om te ontdekken. Vooral de duo highlighter/bronzer en de blending spons vind ik erg interessant om te gebruiken. De lip duo van ALDO Vandini lijkt mij een goed product om mijn lippen in deze tijd van het jaar even extra te verzorgen. Daarnaast vind ik het erg leuk dat de box dit keer veel full size items heeft!

PicMongggkey Collage

WINACTIE: WINACTIE GESLOTEN

Omdat ik echt om kom in de nagellakken leek het mij leuk het setje van Herôme te verloten aan een van jullie en daarbij ook nog een leuke extra erbij doe. Wil je kans maken? Volg Fablouise op Bloglovin en laat weten in de comments dat je meedoet! Meedoen kan tot 10-08 op 16 Augustus stuur ik de winnaar een mailtje!

Meer informatie en de BLUX box zelf ontvangen vind je op de website van BLUX.
De box kost €14,95 en dat heb je er al snel uit met de waarde van deze items! 

Wat vind jij van de producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. Jolijn
  7 augustus 2016 / 15:06

  Ik maak graag kans (:

 2. 1 augustus 2016 / 22:02

  Deze Blux Box ziet er wel heel goed uit! De spulletjes die ik van Manna Kader heb bevallen me heel goed, dus zodra ze in een box zitten ben ik al heel tevreden.

  Tof dat je een winactie houdt met de nagellakjes! Ik doe heel graag mee. (BL Tamara TS)

 3. Linda Smeets
  1 augustus 2016 / 00:59

  Leuk en informatief artikel! Ik heb ooit een tijdje de nagelverharder van Herome gebruikt en daar was ik enorm tevreden over! Nu ben ik erg benieuwd naar de nagellak en doe daarom dan ook graag mee. ?

 4. Marian zw.
  31 juli 2016 / 17:35

  Natuurlijk doe ik mee! Super fijne producten van Herome. Volg je uiteraard op bloglovin.

 5. 31 juli 2016 / 14:58

  Ik hoor (en zie) zo veel goeds over de Blux Box! Dit ziet er ook weer tof uit. Uiteraard waag ik een kansje voor de nagellakken!
  x

 6. Anita te Gussinklo
  30 juli 2016 / 18:39

  Ik loot graag mee en volg je natuurlijk op Bloglovin.

 7. Marina
  30 juli 2016 / 16:14

  Wow!!! Wat een leuk pakketje. Ik doe zeker weer mee. Ziet er goed uit. En van verassingen houd ik wel. Leuke blog heb je.!!!

 8. Anouk Verlaan
  30 juli 2016 / 11:35

  Dat ziet er inderdaad heel goed uit ??
  Ik doe mee!

 9. chen
  30 juli 2016 / 10:34

  Mooie producten, leuke actie, ik doe graag mee!

 10. 30 juli 2016 / 10:22

  Echt een heerlijk pakketje vol met mooie items! Super leuk, ik zou alles ook kunnen gebruiken! Liefs,

 11. 30 juli 2016 / 10:18

  Wat lief dat je een van ons blij wilt maken! Ik waag een kansje, want de kleurtjes zien er mooi uit! Ik volg je al op bloglovin’. – XO

 12. 30 juli 2016 / 07:37

  Wat een leuke producten.
  Ik zit er ook aan te denken om deze box aan te vragen.
  Helaas nog geen producten van Herome.

 13. Lisette Kleiweg
  30 juli 2016 / 06:59

  Leuk ! Ik heb niets van Herome nagelverzorging, dus ik doe heel graag mee, volgen doe ik je allang 🙂

 14. 30 juli 2016 / 06:53

  Wauw….
  Leuke winactie en lief dat jij dit alles weggaat geven 😉
  Leuk en ik ken dit alles niet dus doe ik graag mee.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram