Blond Amsterdam krijgt eigen Magazine!

Blond Amsterdam krijgt eigen Magazine!

blond

Leuk nieuws voor Blond Amsterdam fans, dit najaar verschijnt namelijk het eerste tijdschrift van het populaire merk!

Blond-Amsterdam veroverde 12,5 jaar geleden Nederland. In bijna elke Nederlandse keuken staat minstens één Blond theemok en vele vriendinnen dronken al samen thee uit de Blond theepot. Maar ook de Blond ansichtkaarten, accessoires, schoolspullen en serviezen zijn enorm populair onder Nederlandse vrouwen. Blond heeft veel fans (waaronder echte verzamelaars) en heeft op Facebook bijna 40.000 vrienden.

Audax Publishing lanceert samen met de twee Blond-oprichtsters Femque en Janneke nu het eerste Blond Magazine. Blond Magazine, een glossy van 116 pagina’s, verschijnt op 23 oktober en heeft als insteek: Colour your life. Femque en Janneke geven hiervoor een mooi inkijkje in hun leven en inspiratiebronnen, en delen hun favoriete stekjes. Uiteraard is het herkenbare design van Blond in het hele tijdschrift te vinden. Het is een echt feelgood magazine, speciaal gemaakt voor de feestdagen en met een zeer hoog bewaar gehalte.

blond1

Dus Blond Lovers, zet alvast in je agenda, op 23 oktober is het zover!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Instagram