Bloggerslife TAG

Bloggerslife TAG

tagEr gaat weer een onwijs leuke TAG rond in het blog wereldje en het leek mij een leuk idee ook deze weer te behandelen. Ik heb de vragen overgenomen van lieve Kirsten, ik werd niet door jou getagged maar ik hoop dat je het toch niet erg vind dat ik hem van je overneem en lieve Daniëlle bedankt voor het maken van deze TAG!

Deze TAG heeft weer allerlei leuke vragen over mij en over het bloggen. Wil je weer wat meer persoonlijke dingen over mij te weten komen en over de site, bekijk dan mijn antwoorden!

Hoe lang blog je al?

Ik ga nu mijn 3de blog jaar in. Het lijkt eigenlijk helemaal niet zo lang maar de tijd gaat zo snel. Ik hoop nog heel veel jaren ermee verder te gaan!

Wat vindt je het leukste aan bloggen?

Alles is leuk aan bloggen, maar het bijzonderste vind ik vooral het leren kennen van andere bloggers en mensen. Het is zo speciaal om een het blog wereldje te zijn. Daarnaast vind ik het onwijs tof om mijn inspiratie en creativiteit te delen met jullie, daar wordt ik gelukkig van.

Wat vindt je het minst leuk aan bloggen?

Er is eigenlijk niets wat niet echt leuk is aan bloggen. Maar om 1 ding te noemen, ik vind gemene reacties niet leuk en snap die vorm van uiting ook niet echt. Gelukkig is het nog niet zo vaak voorgekomen maar het zal vast en zeker wel is gebeuren.

fotografie Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?

Dat varieert per dag. De ene keer zijn dat er 20 en de andere dag zijn dat er 40. Het ligt echt het onderwerp van een artikel. De ene is geliefder dan de andere.

Wat voor camera gebruik je?

Die vraag krijg ik dagelijks via de mail. Ik gebruik een Nikon d3100. Ik heb binnenkort weer een fotografie artikel voor jullie klaar staan.

Welk product vindt je het leukst om te fotograferen?

Alles vind ik leuk om te fotograferen, ik hou er onwijs van en ik neem daar ook graag de tijd voor.

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?

Geen. Zoals ik al bij de bovenste vraag antwoordde, alles is leuk en een uitdaging om in beeld te brengen.

Heb je je lay-out zelf gemaakt en ben je er blij mee?

Ik heb hem samen met mijn vriend opgemaakt. De lay-out is een template maar we hebben hem samen aangepast in de kleuren die ik mooi vind. Ik ben er onwijs blij mee, het is echt helemaal hoe ik zelf ben.

bloggers Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?

Ik heb visitekaartjes die ik zelf heb ontworpen. Ze gaan alleen ontzettend snel op en omdat ik zo veel met ontwerpen bezig ben heb ik ook altijd de neiging hem weer te veranderen.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?

Ik heb heel veel leuke lieve bloggers ontmoet. Als ik alle namen hierbij moet zetten dan ben ik nog wel even bezig maar alle lieve meiden die ik heb ontmoet zijn geweldig! Ik kijk graag op jullie blogs en hoop jullie snel weer te ontmoeten!

events Naar hoeveel events ben je geweest?

Ik ben ik 2013 naar best wat events geweest. Het blijft zo bijzonder om daarvoor te worden uitgenodigd en allemaal waren ze stuk voor stuk geweldig!

Hoeveel artikelen staan er al online?

Ik schok er laats zelf van hoeveel artikelen er al online staan, namelijk 1215. Onwijs veel en als ik alles zou bundelen heb ik best een leuk boek dacht ik zo!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?

Ik heb al een aantal filmpjes gemaakt en ik moet het meer doen. Toch merk ik nog steeds dat ik er aan moet wennen want het blijft apart om jezelf terug te zien en spannend.

filmpjesDeze TAG mag iedereen van mij overnemen die hem graag wilt doen!

Wat vind jij van deze TAG?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram