Bloggen voor V&D!

Bloggen voor V&D!

vdblogVanaf vandaag kan je niet alleen terecht om lekker online te shoppen, je kunt ook een kijkje nemen op de speciale V&D Blog.

De reden dat ik hier over schrijf is omdat ik zelf deel mag uitmaken van deze blog en dat vind ik best wel tof. Iedere maand zal ik een stukje schrijven over merken die je in de V&D kunt vinden. Deze zal ik delen op mijn eigen blog maar is ook te vinden op de V&D blog. Ik zal voornamelijk posts maken die op mijn gebied liggen, denk aan beauty, fashion en natuurlijk lifestyle producten. Naast mijn bijdrage zijn er ook andere schrijvers te vinden op de blog die leuke, inspirerende blogposts maken over hun gebied. Het is daarom lekker uitgebreid en zeker leuk om een kijkje te op nemen!

blogvdlauraOnder het kopje nieuwsgierig naar onze bloggers rechts op de pagina kun je de lijst met schrijvers zien.

Benieuwd? Neem een kijkje op de V&D BLOG!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram