Bloggen voor de Meppelercourant.nl

Bloggen voor de Meppelercourant.nl

meppelercourant

Afgelopen maandagochtend had ik een heel leuk gesprek, naast een leuk interview voor een stukje in de krant ben ik gevraagd om blogger te worden op de Meppelercourant.nl…

Nu zullen de meeste van jullie wel denken, Meppelercourant? Jawel onze plaatselijke krant is de Meppelercourant en is ook te vinden op het wereldwijdeweb.

Tijd voor een nieuwe uitdaging dacht ik zo, naast het bloggen op mijn eigen site waar ik dagelijks 2 artikelen online probeer te krijgen, ga ik mij nu ook wekelijks richten op een artikel voor op de Meppelercourant.nl. Hoe dit allemaal precies gaat lopen en werken dat is natuurlijk nog even ervaren maar het is de bedoeling dat ik wekelijks een artikel maak waarin ik mijn week als jonge ondernemer met de lezers deel!

Zelf vind ik het super & een enorme uitdaging hoe dit gaat bevallen! Het eerst stukje zal 1 maart te vinden zijn op de site!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram