Biosilk haarverzorging + Exclusieve Kortingscode op alles van Bioslik!

Biosilk haarverzorging + Exclusieve Kortingscode op alles van Bioslik!

biosilkBiosilk is een merk waar ik altijd al fan van ben geweest vooral de Sil Therapy producten zitten standaard in mijn dagelijkse haar routine en sinds kort gebruik ik ook de speciale Color Therapy shampoo en conditioner waar ik fan van ben!

Ik vind het lastig om een review te maken over een shampoo omdat iedereen ander soort haar heeft. Ik heb gekleurd, droog en krullend haar en vraagt daarom ook extra verzorging. In deze review wil ik je kennis laten maken met deze 2 producten van Biosilk en bied ik je ook nog is een fijne kortingscode aan. Kijk mee!

bioslik2Biosilk Shampoo

De shampoo is een reinigende shampoo die goed op gekleurd haar gebruikt kan worden. Het haar zal zowel beschermd en verzorgd worden tijdens het wassen wat de kleur langer mooi moet houden. De shampoo bevat rooibos, bamboe-extracten en zijdeproteïnen, die ervoor zorgen dat het haar wordt voorzien van een natuurlijke bescherming. De ingrediënten herstellen het haar, maken het haar heerlijk zacht en laten het haar stralen. De shampoo is vrij van SLS, parabenen en siliconen.

Vooral wanneer een product ruikt naar kapper vind ik het al prettig om in mijn haar te gebruiken. Ik heb zelf erg moeilijk haar waardoor een goede verzorging optimaal voor mijn haar is. Ik verf het regelmatig maar wil zo lang mogelijk van de kleur genieten, daarom is het gebruik van een kleur shampoo een goede oplossing en dit is trouwens de eerste keer dat ik dat doe. Ik vind het prettig dat je maar weinig product nodig hebt, een fijne geur en zacht haar als resultaat. Over het algemeen ben ik blij met dit product, mijn haar straalt , voelt zacht en ruikt lekker.

biosilk3Biosilk Conditioner

De Biosilk conditioner is een ideale crèmespoeling voor gekleurd haar. De conditioner werkt vochtregulerend en biedt de ultieme bescherming aan gekleurd haar.  Niet alleen zal de haarkleur beschermd blijven, maar tevens wordt het haar ook beschermd tegen invloeden van buitenaf die uitdroging kunnen veroorzaken. De Conditioner bevat VibraRiche, wat ervoor zorgt dat de haarkleur verlevendigd wordt en gaat stralen. Door de toegevoegde zijdeproteïnen krijgt het haar een mooie glans. BioSilk Color Therapy Conditioner maakt het haar zacht, sterk, gezond en levendig. De crèmespoeling is vrij van SLS, sulfaten, parabenen en siliconen.

Zelf gebruikte ik voorheen niet vaak een conditioner omdat mijn haar snel gaat pluizen. Omdat ik toch benieuwd was hoe deze producten samen in gebruik waren ben ik het de laatste weken het wel gaan gebruiken. Ik merkte al snel dat ik het eigenlijk heerlijk vind om naar de shampoo een conditioner te gebruiken, mijn haar voelde nog zachter en stralender dan ik had verwacht. Ik merk ook dat het doorkammen van mijn haar daardoor een stuk fijner gaat.

biosilk4Hieronder zie je de substantie van zowel de shampoo al de conditioner. Van beide heb je maar weinig product nodig voor een goede behandeling.

biosilk5
biosil6Ik ga nog even door met het gebruiken van deze 2 producten aangezien mijn haar heerlijk verzorgt voelt en de kleur nog mooi in mijn haar blijft zitten. Ik gebruik als na -behandeling en verzorging nog extra de biosilk Therapy serum en ik raad dit product zeker aan als tip.

Shampoo van 207 ml kost € 12,42
Conditioner van 2017 ml kost € 13,50

Nu heb ik speciaal weer voor mijn lezers een lekkere korting die je kunt gebruiken in de Webshop van John Beerens.
Tot eind deze maand kun je namelijk 15% korting krijgen op alles van Biosilk
Gebruik hiervoor de code: fab02bio

Ben jij bekend met Biosilk?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram