Gesloten – Binnen 24 uur 1 Winnaar – MUA Lip Boom OMG #6

Gesloten – Binnen 24 uur 1 Winnaar – MUA Lip Boom OMG #6

4bfa5330-c28d-4b3e-aa9c-23f18260cae2_zpsd06955ce

Het is weer lekker dinsdagochtend en daarom heb ik natuurlijk weer een Binnen 24 uur 1 winaar winactie. De winactie waarbij je maar 1 dag mee kunt doen en waarbij de winnaar al de volgende dag mail van mij heeft.

Dit keer verloot ik een Lip Boom van MUA in de kleur OMG, het heerlijke merk wat verkrijgbaar is in de UK. Afgelopen week heb ik een bestelling gedaan en heb ik 1 extra Lip Boom erbij gedaan om 1 van jullie blij te maken. Het is mijn favoriete zomer kleur en hij is geweldig. De Lip Boom is een 4 in 1 stick, een Lipgloss + een Lipstick voor een Glossy, Sheer, Volume, Matte effect, gewoon geweldig.

Wat moet je doen?

Volg mij op Bloglovin

Via Twitter het volgende bericht delen:

”Ik maak deze 24 uur kans op een Lip Boom van MUA @fablouise op www.fablouise.nl”

Of het bericht via Facebook delen!

Je mag natuurlijk ook allebei doe & laat natuurlijk in de comments weten dat je meedoet!

Je kunt meedoen tot 12 uur vannacht, morgen krijgt de winnaar al een mailtje!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram