Bijzondere cadeautjes vol herinneringen!

Bijzondere cadeautjes vol herinneringen!

Er is niets leukers dan persoonlijke cadeautjes vind ik. Wanneer iemand de moeite doet om iets te maken of te kiezen wat meer dan alleen een leuk cadeau met zich mee brengt maar ook een fijne herinnering vind ik echt super lief.

Nu heb ik pas een onwijs lief cadeautje gekregen van mijn vriend alvast voor de kerst. Het is namelijk een kerstbal maar dan een stuk persoonlijker en voor mij met emotioneel waarde. Dit was namelijk niet zomaar een kerstbal, maar een met mijn lieve hondje Bo erop geschilderd. Mijn vriend heeft dit gedaan via Desiree Gaal Fine Art, een kunstenares die portretten van je huisdier kan schilderen bijvoorbeeld op een kerstbal. Hoe gaaf is dat!

Zelf vind ik het onwijs mooi en heel bijzonder. Ik ben dol op kerst en op de kerstboom en nu kan ik een prachtig persoonlijk ornament met mijn lieve Bo erop in de kerstboom hangen. Ik heb hem nu nog even liggen onder een stolp zodat ik er ook nu de kerstboom er nog niet staat lekker naar kan kijken. Ontzettend knap gedaan en zo bijzonder, ik vind het echt een heel mooi idee dat je dit kan laten maken met je geliefde huisdier erop.


Maar er zijn natuurlijk nog meer manieren om iemand persoonlijk mee te verassen en dat kan bij herinneringenoplinnen.nl, bijvoorbeeld met een een grote foto op een canvas doek, een foto afgebeeld op hout, een herinnering op een telefoonhoesje of op een mega poster. Zelf heb ik al eerder meerdere foto’s op een canvas doek laten drukken, ik vind dit zo leuk staan in huis en het haalt mooie herinneringen op als je het ziet hangen.

Tegenwoordig kun je ook zo veel leuke extra’s toevoegen aan een foto om het wat speelser te maken en dat heb ik even geprobeerd op z’n mega poster. Je kunt namelijk  bij het ontwerpen van een poster allerlei extra teksten en afbeeldingen kunt toevoegen en dat geeft z’n leuk resultaat. Hoe tof is dit om te doen voor een vriend of vriendin en dan cadeau te geven. Ik vind het ieder geval heel leuk!

De feestdagen komen langzaam alweer in zicht en dat betekent dat we weer opzoek moeten gaan naar leuke cadeautjes. Ik heb al veel toffe dingen voorbij zien komen maar ik denk dat ik het dit jaar toch ga zoeken met een persoonlijk tintje eraan!

Wat vind jij van gepersonaliseerde cadeautjes? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

6 Reacties

 1. 7 november 2017 / 16:29

  Wat lief van vriend! Zelf vind ik gepersonaliseerde kadootjes veel leuker dan een standaard giftset oid, het zegt toch wel wat over de band met diegene.

 2. 7 november 2017 / 14:19

  Ah dit zijn inderdaad toffe cadeautjes, die kerstbal is zo bijzonder! Ik houd van persoonlijke cadeautjes, probeer zelf ook altijd iets handgemaakts of gepersonaliseerds te geven.

 3. 7 november 2017 / 13:09

  Wat knap gemaakt die kerstbal, heel schattig!

 4. 7 november 2017 / 12:24

  Jaaa ik vind zulke cadeautjes ook héél leuk. Mijn vriend is militair en nu weer 6 weken weg. Voor hij vertrok heb ik hem een munt gegeven die hij bij zich kan dragen met ”Always looking at the same sky” met onze initialen. Daar was hij héél blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram