Bij 600 volgers de Speciale Elle Truly Yours Box Winactie

Bij 600 volgers de Speciale Elle Truly Yours Box Winactie

DSC_0025

Yeah, ik ben er bijna! Nog 4 te gaan en ik heb maar liefst 600 lieve en gezellige bloglovin volgers. Ik weet nog goed dat ik er 10 had en je moest ik weten hoe hard ik toen schreeuwe van geluk. Het idee dat er maar liefst 10 lezers zijn die een kijkje nemen op mijn blog, fantastisch….

Nu zijn het er bijna 600, wat zo veel is! Omdat ik daar ontzettend blij mee ben en ik een taartje ga eten met mijn vriend als ik dat haal wil ik weer een leuke winactie starten. Nu wil ik namelijk een leuke Beautybox gaan verloten, namelijk de ELLE Truly Yours!

Maar daarvoor heb ik nog wel eerst 4 volgers erbij nodig! Ga jij mij volgen of helpen aan de laatste 4 volgers? Dan zorg ik dat de winactie gaat beginnen!

Via deze link kun je mij volgen op Bloglovin!

Alle lieve volgers, jullie zijn geweldig!!!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram