Bidutchy – Nieuw, Nederlands & lekker hip!

Bidutchy – Nieuw, Nederlands & lekker hip!

foto1

We zijn een nieuwe Nederlands merk rijker op zonnebrillen gebied, namelijk Bidutchy. We zitten gelukkig alweer in maart, de zomer komt steeds dichter bij, dus om alvast opzoek te gaan naar een nieuwe zonnebril kan daarom zeker geen kwaad.

Dutch design is wereldberoemd tot ver over onze landsgrenzen. Gelukkig hebben nu ook 2 Nederlandse designers zich aan zonnebrillen gewaagd! De uber hippe brillen zorgen ervoor dat je niet onopvallend meer de straat over gaat, met de nieuwe brillen steel je echt de show!

De Brillen van Bidutchy zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en hebben wel iets weg van een Ray Ban zonnebril als je het mij vraagt. Het leuke aan brillen is, dat je de glazen kunt veranderen. Hou je van afwisseling? Met een Bidutchy bril kun je heel gemakkelijk de glazen aanpassen!

festival

Natuurlijk was ik zelf ook nieuwsgierig en ging voor de IceBerg Montana White met daarbij extra roze glazen! Nu heb ik niet echt een brillen hoofd, maar ik moet wel zeggen, hij zit door het materiaal erg prettig en de glazen kijken ook erg goed!

En dit is hem dan, mijn eigen Montana, geleverd in een poetszakje waar je hem niet alleen goed in kunt bewaren, je kunt ook het glas er mee poesten. Handig!

foto2

foto3

De brillen zijn er in 2 modellen, met elk 10 montuurkleuren en 12 lenskleuren. Dat betekent dat er in totaal dus 240 verschillende combinaties te maken zijn. Je zult dus niet snel meer iemand met jouw bril op straat zien lopen. Dus kies je montuurkleur en een gratis extra kleur en je bent helemaal klaar voor de zomer!

foto4

foto5

foto6

Het leuke is toch echt wel dat je de glazen kunt veranderen, een witte bril met roze glazen en dat in 4 makkelijke stappen!

foto7

8

De brillen zijn verkrijgbaar voor 34 EUR met daarbij al een gratis setje lezen. De lenzen los kosten 9 EUR!

strand-small

Het is even iets anders, lekker opvallend en helemaal dutch design, kijk voor het hele assortiment aan kleuren en brillen op zonnebrillen.com!

Laat je horen over dit nieuwe design & merk Bidutchy! Wat vind jij?

Wat vind jij van Bidutchy?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram