Bezoekje bij de Hanos!

Bezoekje bij de Hanos!

Even een kort klein artikeltje tussen door want vandaag bracht ik samen met mijn vriend een bezoekje bij de Hanos. Mijn vriend heeft een bedrijfje en heeft daar toegang. De Hanos is een groothandel waar je eten, drinken en producten kunt halen voor een restaurant, cafe en noem maar op.  Maar ook mensen zoals ik en mijn vriend die geen restaurant hebben ofzo komen daar. Altijd leuk om een kijkje te nemen waar je niet 1 reep chocola kunt kopen maar meteen een hele doos!

Het was niet echt mogelijk om de hele tijd foto’s te maken, maar natuurlijk moest ik gewoon een paar dingen op de foto zetten want ik zag toch geweldige dingen…
Dat het er groot is, het lijkt meer een bouwmarkt dan een supermarkt, al die stellingen tot aan het plafond vol met eten…
Ik keek mijn ogen uit toen ik een enorme super grote large Nutella chocopasta pot tegen kwam. Ik ben echt dol op chocopasta en heb ik mijn leven nog nooit zo’n grote pot gezien. Hij was alleen iets te duur om mee te nemen, hij kost namelijk 28,95EUR. Een beetje aan de dure kant voor een pot chocopasta maar dan heb je wel meteen genoeg voor de komende maanden!

 

Een afdeling waar ik ook even aan het wegdromen was, was de snoepafdeling. Hier stonden zulke enorme potten met snoep dat ik mij echt klein meisje voelde… Heerlijk al die kleurtjes zo bij elkaar. YamYam!! Krijgen jullie hier geen honger van?

HERSHEY’S, Yam Yam. De heerlijke chocola wat enorm bekend is in Amerika is ook gewoon bij de groothandel te koop. Het is heerlijk het is Delicious het maakt mij vrolijk, alleen ik moest direct een hele doos kopen ipv 2 repen.. en dat vond ik nou net iets teveel van het goede. Hopelijk kom ik ze snel ergens tegen in een winkel!

Lolly’s hier spekkies daar, een zak van 100 stuks, wie wil dat nou niet, is toch leuk zo’n grote snoep pot vol met lekkers in je huis? Dat maakt het zo gezellig!

Ook heb ik een kijkje genomen op de vers afdelingen, helaas beviel het me hier niet zo. Bij de afdeling van verse vis en schelpdieren kon ik niet lang blijven vanwege de zielige kreeftjes die er zwommen. Zo zielig om te zien dat die daar gewoon te koop rond zwemmen om op te eten..  Ook de vis geur is niet zo mijn ding. Dus binnen 1 minuut wat ik er weer weg.

Mijn vriend en ik kwamen iets te laat binnen waardoor we niet veel tijd hadden om nog meer te bekijken, wie weet een andere keer als ik die doos met snoepjes kom halen!
In totaal hebben we wat kleine simpele dingetjes gekocht waarvan ik 2 dingen voor bij mijn ouders, namelijk 1 pot olijven met ansjovis voor mijn moeder en deluxe chocolade truffels met een toffee karamel vulling, deze heb ik natuurlijk al even geproefd en ze zijn heerlijk!!!

Ben jij wel is bij een groothandel geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram