Bezoekje aan Hair & Beauty Salon Artistique via Treatwell!

Bezoekje aan Hair & Beauty Salon Artistique via Treatwell!

haarVorige week donderdag bracht ik een bezoekje aan de Artistique Hair & Beauty Salon in Amsterdam. Deze behandeling had ik al een tijdje geleden geboekt via Treatwell om te combineren met de Fashion Week.

Het was zover en samen met mijn zus gingen we naar de Keizersgracht om onze haren te laten doen. Mijn zus ging totaal voor stijl en ik wou graag krullen. Je hebt het resultaat al vast en zeker gezien in mijn filmpje of op Instagram, maar hier het voor/na resultaat Kijk mee!

k1Ready to GO! Ik had niks aan mijn haar gedaan dus het kon alleen maar beter worden aangezien het zo plat en stijl en futloos eruit zag. Eenmaal in de Salon werden we direct allebei tegelijk geholpen, gezellig naast elkaar. Bij mij ging de krultang in het stopcontact en bij mijn zus de stijltang. Nog een laatste foto van mijn futloze haar en doei!

k2Tadaa! Een drie kwartier later stonden we weer buiten met allebei prachtig verzorgd haar. Mijn coupe zoals ik het wou met mooie krullen die danste in de wind. Helemaal happy en helemaal klaar voor de dag! De kapper die mijn haar deed was ontzettend vriendelijk en nam goed de tijd om mijn haar zorgvuldig te krullen. Het is fijn als je je op je gemak voelt bij een Kappersalon waar je nog niet eerder ben geweest, dat maakt het allemaal een stuk fijner!

k3Ik boekte de behandeling opnieuw via Treatwell wat ontzettend handig gaat. Je ziet op de website een overzicht van allerlei salons op verschillende plekken en als je een salon hebt gevonden die bij je past kan je makkelijk op de gewenste datum een afspraak maken en alvast betalen via IDEAL. Een dag van tevoren voor je de behandeling hebt ontvang je nog een smsje met daarin de afspraak zodat je het niet kan vergeten! Ik vind het zelf super handig en makkelijk omdat je alles in een overzicht kunt zien. Zo heb je keuze uit allerlei salons voor je haar, beauty, huidverzorging, massage en noem maar op!

De Artistique Hair & Beauty Salon zit in Amsterdam aan de de Keizersgracht nummer 471.

Ga jij altijd naar dezelfde kapper of wissel je af?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram