Betaalbare sieraden om cadeau te doen!

Betaalbare sieraden om cadeau te doen!

Zoek je nog een leuke cadeautje voor jezelf of voor iemand anders? Ik heb een aantal prachtige betaalbare sieraden bij elkaar gezocht die heel leuk zijn om zowel te krijgen en om cadeau te doen.

Soms is het lastig om iemand iets cadeau te doen maar een mooie herinnering valt bij iedereen goed. Dit kan bijvoorbeeld met een prachtig gedenksieraden zoals een medaillon. Maar ook een vriendschap sieraad waarbij je samen met je bestie iets moois draagt is altijd leuk om te geven en te krijgen. Benieuwd naar de items die ik voor je heb uitgezocht? Kijk snel mee!


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8


Jewelry is about keeping memories alive!

Ik schreef het al even in het bovenste stukje dat gedenksieraden heel mooi zijn om te geven. Ik draag zelf al jaren een kleine medaillon als ketting en er gaat geen dag voorbij dat ik deze af doe. Toen hij een tijdje geleden kapot was gegaan en ik hem was verloren (gelukkig in huis) voelde ik mij de hele tijd zo onrustig en kon mijn geluk niet op toen hij ergens onder bleek te liggen. Ik vind een medaillon een prachtig sieraad op zichzelf en daarbij kunnen allerlei herinneringen aan zitten. Bij Kaya sieraden vond ik een prachtige vintage look medaillon in de vorm van een hartje (nr.4). Het is dat ik er zelf dus al een draag, anders had ik deze erg prachtig gevonden!

Het is leuk om meerdere kettingen te combineren, ga voor wat simpels en eentje met wat leuke details. Je kunt tegenwoordig ook gelijk al setje kopen dat je al een hele ‘neck-party’ kunt creëren. Ik vind de variant met de maantjes (nr.2) heel leuk!

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het ook leuk om je sieraden daarop aan te passen. Je hebt namelijk ook kerst sieraden met leuke sterretjes, dametjes en maantjes. Ik vond de ringetjes met de sterretjes erop (nr.1) ideaal om te dragen met kerst en ook de lange sieraden met een maantje en een ster (nr 7.) zijn toch geweldig om mee te combineren met andere oorbelletjes!

Waar ik zelf ook erg fan van ben zijn ringetjes met een klein steentje erin ‘Birthstone ring‘ (nr 6.). Je kunt namelijk een ring helemaal personaliseren door een geboortesteen van je maand erin te laten zetten. Dit maakt het als cadeautje nog unieker om te geven!


Wat vind jij van deze sieraden?
Welke is je favoriet?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram