Benefit – World Famous Neutrals

Benefit – World Famous Neutrals

1

Benefit is een van mijn favoriete make-up merken. Naast dat de producten kwalitatief erg sterk zijn, zijn de verpakkingen in een woord: Geweldig!

Nu heeft Benefit een reeks nieuwe paletten uitgebracht in de vorm van boekjes. Waaronder het Sexiest Nudes palette met de prachtige Eyenessa op de cover voorzien van de sexy kleuren voor een oogverblindende look …

3

Het palette is gemaakt van karton wat ik er persoonlijk erg mooi vind uitzien. Lekker dik en prachtig van kleur. Op de achterkant van het doosje staat aangeven welke kleuren het palette bevat met daarbij ook de benaming van elke kleur.

4

5

Wanneer je het boekje, ik bedoel het palette open klapt dan tref je daar de 2 glazen potjes, de 4 oogschaduws en een handig instructie boekje aan die voor de spiegel is geklapt. In het boekje staat handig uitgelegd hoe je de kleuren in het palette kunt gebruiken voor een draagbare dagelijkse look en voor een wat heftiger.

6

Het palette bevat 4 vrij koele oogschaduw kleuren waar ik persoonlijk niet snel gebruik van maak omdat het niet zo goed match met mijn gezicht, maar ondanks dat vind ik ze er prachtig uitzien. Het palet bevat een mooie witte higlighter, genaamd Milk it! een mooie warm paars kleurtje, Raincheck! Een oud roze teint, Pause for Applause en een glitterende zilver, Blingo!

8

Milk -it! – Raincheck? – Pause for Applause – Blingo!

12

Ook bevat het palette 2 glazen potjes met oogschaduw basis. Naast dat je ze kunt gebruiken als basis voor onder je oogschaduw zijn ze ook prima te gebruiken als eyeliner.

9

Het gaat om de kleuren, Bikini-tini een lichte nude kleur en de Holy smokes!, een intens donkere kleur met prachtige shimmers.

Holy smokes! – Bikini-tini

11

Kortom een prachtig palette als je het mij vraagt, er is veel aandacht besteed aan de vormgeving waar ik zeker voor wil betalen. Het palette past niet direct bij mij omdat de kleuren vrij cool zijn en ik meer ben van de warme aardetinten, waar trouwens ook een palette van is. Wel vind ik de kwaliteit weer erg sterk en ontzettend handig dat het palette aan alle gemakken voorzien is. Denk daarbij aan handige tips, een spiegel en natuurlijk de producten om een mooie ooglook mee te maken.

0

Benefit World Famous Neutrals Sexiest Nudes Ever €33,- verkrijgbaar bij verschillende Douglas vestigingen.

Wat vind jij van dit palette van Benefit? Laat mij weten of je met dit palette een look wilt zien!

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram