Benefit – Ultra Plush Lipgloss Hoola!

Benefit – Ultra Plush Lipgloss Hoola!

Lipgloss

Benefit is z’n make-up merk waarbij je al blij wordt van alleen de verpakking. Lekker opvallend, kleurrijk en vrolijk en dan heb ik het nog niet eens over de kwaliteit van deze prachtige producten die ze verkopen…

Iedere keer wanneer ik een bezoekje bracht aan de Sephora kon ik het liet laten om een blik te werpen bij dit mooie merk. Top kwaliteit maar wel tegen een prijskaartje en daar moet je als beautylover maar zo af en toe doorheen kijken.

Onlangs ontving ik een paar prachtige producten van Benefit waaronder de Ultra Plush Lip gloss.

lipgloss1

De Ulta Plush Lipgloss is verkrijgbaar in slechts 6 verschillende soorten:

  • Sugerbomb
  • Dandelion
  • Bella Bamba
  • Hoola
  • Coralista
  • Dalles

6 totaal verschillende tinten maar alle 6 even fantastisch. Ik ben de Hoola gaan testen. Dit is een gouden, naturele glossy en niet direct een kleur die ik terug vond in mijn stash, dus nieuwsgierig was ik zeker.

lipgloss2

De cremige ultra plush lipgloss staat garant voor een goed begin van je dag en dat willen we natuurlijk allemaal.

lipgloss3

lipgloss4

Dankzij de speciale punt van de tube breng je gemakkelijk de gloss aan zonder te smeren.

lipgloss5

Swatches

lipgloss6

swatch benefit

De swatch op de hand laat zien dat de gloss een mooie gouden kleur heeft. Op mijn lippen valt die kleur weg en blijft er eigenlijk alleen een mooie glans en een lichte nude kleur over. De gloss voelt ontzettend zacht aan en plakt niet en dat vind ik een ongelofelijk voordeel aan deze gloss. Daarnaast vind ik de geur die de gloss heeft ook erg prettig, hij is niet overdreven zoet of sterk maar ruikt vrij neutraal.

Ondanks dat de gouden kleur niet heel sterk is op mijn lippen ben ik toch zeker enthousiast over de structuur van de gloss en zou ik hem zeker vaker erbij pakken om hem te dragen bij een neutrale look.

Helaas kunnen we bij de Sephora straks niet meer terecht voor Benefit maar wel bij de Douglas. De Ultra Plush Lipgloss is te koop bij de Douglas en in de webshopvoor 17,50 EUR.

Ben jij bekend met lipproducten van Benefit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram