Benefit Ultra Plush Lip Gloss – Lollibop

Benefit  Ultra Plush Lip Gloss – Lollibop

7

Persoonlijk pak ik sneller een lipstick erbij dan een lipgloss om mijn look mee af te maken en dat komt vooral door de structuur van de producten. Een lipstick voelt al snel veel vaster op de lippen en bij een lipgloss heb al snel mijn haar erin plakken en op de fiets een zwerm met vliegjes. Je kent het wel…

Maar toch elke keer weer trekken de liglossen qua verpakking meer mijn aandacht dan een lipstick. De verpakking de hulsen en die jelly gloss vind ik gewoon leuk. Zo ook van de nieuwe lijn uit de Benefit collectie, Core Color hoe tof ziet hij eruit!

8

De nieuwe lijn in het assortiment van Benefit Core Color bestaat uit 10 Cream oogschaduws, 12 langhoudende poeder oogschaduws, 6 lipglosses en 10 lippenstiften.

De Ultra Plush Lipgloss ben ik gaan testen en zoals ik al in het begin zei, de verpakking heeft mijn hartje gestolen. Hoe tof en vintage ziet het eruit?  De Ultra Plus is een zachte lipgloss die verkrijgbaar is in 6 tinten met allemaal een pakkende naam:

  • Lollibop
  • Kiss You
  • Ice breaker
  • Fauxmance
  • A – Lister
  • Poutrageous

9

Van de 6 ben ik de Lollibop gaan testen, direct een hele opvallende hot pink kleur die voor de zomer natuurlijk een must is. De lipgloss heeft een satijnzachte effect waardoor het gemakkelijk over de lippen laat glijden + een mooie kleur achterlaat. Ze plakken niet wat natuurlijk een groot pluspunt is en ons niet zo snel doet denken aan een fietstocht vol met vliegjes in onze lipgloss geplakt. Daarnaast heeft de gloss een luxueuze formule die de lippen een een ultieme sexy glans geven.

10

Tip van Benefit: Breng een beetje extra gloss aan in het midden van je onderlip, hierdoor lijken je lippen voller!

11

foto1

Swatches:

De gloss zelf ziet er fantastisch roze uit, echt een heerlijk roze kleurtje die eruit ziet om op te eten.

foto2

En natuurlijk op de lippen! Hij is iets minder roze dan op de hand maar hij is mooi en plakt gewoon echt niet. Het is meer een zijde, natte balsem wat je op de lippen aanbrengt een mooi effect geeft en dat maakt mij blij!

foto3

Vanaf heden is de collectie verkrijgbaar bij een aantal geselecteerde Douglas Stores met uitzondering van de lippenstiften, deze zijn vanaf september 2013 verkrijgbaar. In de Online shop van Douglas staat helaas de nieuwe collectie nog niet, maar woon je dicht in de beurt van een Douglas of ga je er binnekort na toe, neem dan zeker een kijkje ook bij de rest van de mooie producten!

Benieuwd hoe de andere gloss eruit ziet? Neem dan een kijkje in de webshop van Benefitcosmetics.com.  De ultra Plush gloss wordt daar verkocht voor een prijs van 16$ de prijzen in nederland zullen rond het zelfde bedrag liggen.

Heb jij wel is een product van Benefit gebruikt? Wat vind jij van dit merk & de nieuwe collectie Core Color?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram