Benefit – They’re Real Mascara

Benefit – They’re Real Mascara

2Benefit heeft al een lange tijd de They’re Real mascara in haar assortiment. Een mascara die onwijs veel beloofd en bij vele make-up gebruikers een favoriet is. Tijd om zelf deze mascara te testen en te kijken of ik net als het testpanel enthousiast raakt!

Volgens het testpanel die deze mascara heeft lopen testen is het volgende uitgekomen:

94% vond haar wimpers langer en voller werden
90% zag haar wimpers van begin tot eind krullen
94% zag dat haar wimpers gelift werden
100% vond dat de mascara goed lang bleef zitten

Kortom een hoop mooie dingen die wij natuurlijk allemaal wensen. Zal de They’re Real van Benefit dit echt doen?

3Aan de vormgeving zal het natuurlijk niet liggen als het gaat om een Benefit product, deze ziet er weer tof en opvallend uit. Een metallic huls met opvallende oranje letters die je zo laten zien dat het gaat om een benefit product.4Het borsteltje heeft een aparte vorm waar ik een beetje aan moet wennen, de grote van deze borstel vind ik fijn, niet te dik en zeker niet te dun. Aan de voorkant is het borsteltje voorzien van een paar rare sprietjes, in het begin dacht ik steeds dat het overtollig mascara was wat er zat maar het hoort echt bij de borstel. Sterker nog, deze sprietjes zijn ideaal om de wimpers te pakken op moeilijke, kleine plekjes. 

5Hieronder het effect wat ik heb bereikt met 1 laagje mascara. Zoals je kunt zien worden mijn wimpers zeker langer gemaakt. De krul ontbreekt maar eigenlijk lukt mij dat nooit om dat effect te krijgen met een mascara tenzij ik er 5 lagen op doe… Het zal wel liggen aan de wimpers die ik heb.

Resultaat 1 laagje mascara.

benefit

Ik ben zeker te spreken over deze mascara want zeg nou zelf, het resultaat mag er wezen. Mijn wimpers zijn van zichzelf erg klein maar doordat je met het borsteltje makkelijk bij de wortel kunt beginnen worden ze zeker langer gemaakt. Wat ik moeilijk vind aan deze mascara is om mijn wimpers te separeren.

Wat ik persoonlijk fijn vind aan de mascara is dat die vooral de wimpers niet onwijs hard maakt, maar lekker flexibel houdt. Ik ben namelijk altijd bang dat mijn wimpers breken. Ook vind ik dat hij een mooi effect geeft bij 1 laag, dus voor snelle ochtenden pak ik deze er zeker bij. Daarnaast blijft hij de hele dag mooi zitten en gaat niet brokkelen. Kortom, een fijne mascara die wat kost maar zeker resultaat geeft!

De benefit They’re Real mascara is verkrijgbaar bij een Benefit counter in de Douglas
en ook online bij Douglas
voor €24,-

Ben jij bekend met deze mascara?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram