NEW | BENEFIT | Precisely, My brow pencil!

NEW | BENEFIT | Precisely, My brow pencil!

Een tijdje geleden werd het nieuws naar buiten gegooid dat Benefit komt met een nieuwe collectie speciaal voor de wenkbrauwen. De collectie heeft 9 nieuwe items om iedere wenkbrauw om te toveren toch de perfecte.

Ik ontving van Benefit 2 items uit deze nieuwe collectie, de 3D BROWtones en de Preciseer, my brown pencil. Vandaag laat ik je deze laatste zien. Kijk mee!

222PicMonkey Collage

Ik ben al erg fan van de 3D BROWtones en ik kon ook niet wachten om deze te proberen. De producten van Benefit bevallen mij namelijk altijd erg goed en ik vind het leuk dat ze met nieuwe producten komen. Nu moet ik zeggen dat mijn wenkbrauwen niet veel ‘opvullen’ of bij getekend hoeven te worden, toch is een strak lijntje en een paar opvul plekje toch wel mooier.

b0

Over de verpakking van Benefit kan ik heel kort zijn, deze is namelijk iedere keer weer geweldig. Als je een product bij Benefit koopt dan is deze alleen al een cadeautje om te zien in de verpakking. Op de verpakking zelf staat ook duidelijk geschreven waarvoor het product is en mocht dat nog niet genoeg zijn vind je in het doosje nog meer informatie.

Het product zelf is verpakt in een zilver slank staafje, het lijkt op een pijltje.

b1

b2

De collectie heeft producten voor verschillende kleuren, ik zelf heb hele donkere wenkbrauwen haren die naar zwart neigen. Ik heb daarom de donkere variant nr. 5. Bij het testen van de producten tijdens de lancering vond ik deze het meest bij mijn kleur passen.

Nog een voordeel is dat het potlood waterproof is, je hoeft je dus niet zorgen te maken of je dat je wenkbrauw er na een aantal uurtjes al toe is aan een touch up!

b3

b4

Aan de ene kant zit een borsteltje om je wenkbrauwen uit te borstelen en om evt. de kleur te vervagen voor een natuurlijke overloop.

b5

En aan de andere kant zit het ultra fijne potloodje om zo precies mogelijk je wenkbrauw bij te teken.

b6

Hieronder de swatch van de potlood op mijn hand. De kleur is donker bruin.

b7

Hieronder het resultaat aanbracht op mijn wenkbrauwen. Links op de foto draag ik niks op mijn wenkbrauwen en rechts heb ik ze bijgetekend met de ‘Precisely, my brow pencil’.

b8

Nu moet ik zeggen dat mijn wenkbrauwen een enorme verandering hebben gehad de afgelopen jaar. Mijn wenkbrauwen zijn erg grof, de haartjes zijn stug en de kleur erg donker. Ik heb heel veel haartje altijd weg laten halen en heb dan ook vaak te korte en te dunne wenkbrauwen gehad. Daardoor moest ik veel vaker epileren omdat mijn wenkbrauwen enorm snel groeien en je dat dan ook veel sneller zag. Ik ben naar de specialist geweest en die zei dat ik echt mijn wenkbrauwen moest laten groeien omdat de natuurlijke vorm en de haartjes zo grof en donker bij mijn gezicht horen en veel mooier zou staan. Zo gezegd en zo gedaan. Vorig jaar liet ik mijn wenkbrauwen groeien naar hoe ze nu zijn en ik ben er ontzettend blij mee. De ene kan het veel te heftig vinden, ik vind het zo grof en natuurlijk erg mooi.

Ik gebruik heel af en toe van Anastasia de Dip Brow om kleine plekjes op te vullen. Dit potlood van benefit is daar ook prima voor en is ook nog is ontzettend fijn in gebruik door het ultra dunne pennetje. Nu vind ik wel dat alleen een wenkbrauwgel voor mijn haartjes ook prima is zoals de foto hieronder. Hier heb ik links geen product op mijn wenkbrauwen en rechts de 3DBROWtones.

Links geen product/ Rechts de 3D BROWtones van Benefit

benefit-review1

benfitbrowcollectie

Voor meiden die houden van een perfect strakke wenkbrauw is dit echt een top product. Je kunt heel nauwkeurig te werk gaan om je wenkbrauwen mooi te maken. Heb je zelf niet zo veel wenkbrauw dan is het ook een ideaal product om bij te tekenen en met het borsteltje het zo natuurlijk mogelijk te kammen.

bbbPicMonkey Collage

De producten zijn nu al verkrijgbaar in de webshop van Douglas!
De Precisely, my brow pencil zal verkrijgbaar zijn voor €26,50

Lees ook de review over de 3D BROWtones van Benefit.

Gebruik jij een wenkbrauw product?
Zo ja? Gebruik jij een potlood of een vloeibaar product? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

14 Reacties

 1. Jessie
  9 februari 2017 / 16:46

  Handig artikel! Heb er wat aan gehad
  Wel een tip, lees je artikel na het schrijven nog een goed door, er staan best veel spelfouten in of zinnen die niet kloppen. Dat is jammer, want het artikel is wel erg leuk

 2. 19 juni 2016 / 07:26

  Het ziet er mooi en zo handig uit!
  Het verschil op de foto’s is erg goed te zien.
  Je hebt het goed en netjes getekend.

  Xoxo

 3. 18 juni 2016 / 19:10

  Alleen de verpakking is al AWESOME ! Zo’n product wil je alleen al om de verpakking toch? haha ik wel in ieder geval, vind het er allemaal zo top uit zien. Het potloodje lijkt me erg fijn, lijkt veel op die van anastacia en die vind ik top werken, mooie foto’s heb je gemaakt

 4. 17 juni 2016 / 15:00

  Lijkt me een heel fijn product ! Ik gebruik op dit moment een poeder van Catrice.

 5. 17 juni 2016 / 08:48

  Oeh, jouw wenkbrauwen zijn sowieso al prachtig!! Wel ideaal om je wenkbrauwen wat strakker te krijgen. Ik ga zeker even kijken of er een goed kleurtje tussenzit voor mij!

 6. 17 juni 2016 / 08:28

  Zooo veel merken hebben tegenwoordig mooie wenkbrauw producten! Vind deze verpakkingen zo gaaf ontworpen. Waarschijnlijk ga ik hier wel wat van scoren!

 7. 17 juni 2016 / 08:27

  De laatste tijd hou ik van skinny brow pencils zoals dit, dus dit klinkt goed! Brows looking nice, girl.

 8. 17 juni 2016 / 08:02

  Wauw, wat heb jij toch mooie en volle wenkbrauwen van jezelf. Daar kan ik alleen maar van dromen. De Precisely, my brow pencil lijkt mij overigens super fijn. Vooral die dunne scherpe punt lijkt mij inderdaad perfect om mooie strakke wenkbrauwen mee te tekenen!

 9. 17 juni 2016 / 07:53

  Je hebt prachtige volle brows! Het resultaat van het effect van Precisely, my brow is bij jou heel subtiel, maar toch zichtbaar op de foto´s. Ik heb dit potlood ook en ben het momenteel aan het testen en ik vind het een geweldig potlood. Het geeft een heel natuurlijk effect en je kunt er super goed mee tekenen.

  • 17 juni 2016 / 08:38

   Dankjewel, :D! Hij is echt heel fijn om inderdaad natuurlijk je wenkbrauwen net wat mooier te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram