Benefit | Porefessional Minimizing Foundation

Benefit | Porefessional Minimizing Foundation

Sinds een tijdje heb ik een nieuwe product ontdekt van Benefit waar ik heel enthousiast over ben geworden. Namelijke de Porefessional Minimizing Foundation. Dit product is vrij nieuw van Benefit en is er een van de populaire ‘Porefessional’ lijn waar ook de primer van is. Ik ben hem uitgebreid gaan proberen en hij behoort nu tot mijn favorieten!

Het dat om een product die je kunt gebruiken om je onzuiverheden te camoufleren zonder dat je poriën verstopt gaan zitten. Nu ben ik zelf wel van een ‘natuurlijke’ foundation look en daarom is dit product erg geschikt voor mij. Je kan dit product gebruiken op alleen probleem zones als onzuiverheden, maar ook als egale lichte dekking over je hele gezicht. En dit laatste doe ik!

In totaal zijn er maar liefst 5 kleuren verkrijgbaar:

 • 1 Ivory
 • 2 Beige
 • 3 Naturel
 • 4 Warm Honey
 • 5 Amber

Ik gebruik nummer 2 ‘beige’ deze tint past perfect bij mijn eigen huid.


Hoe te gebruiken:

Ik zal je eerlijk bekennen dat ik niet gelijk door had hoe je het product moest gebruiken. Toen ik de tube vast hield schudde ik maar een beetje de foundation eruit en dacht ik nog ‘wat een onhandig product dit’. Toen pakte ik de informatie erbij en moest ik heel hard lachen, er zit namelijk geen een gebruiksaanwijzing bij dit product en is helemaal niet zo onhandig.

Allereerst is het belangrijk om het product even te schudden. Vervolgens haal je onderaan het sponsje eraf die je kunt gebruiken voor het aanbrengen van de foundation. Mocht je dit niet fijn vinden kan je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van een kwast. Vervolgens druk je op ‘Press’ die halverwege de tube zit en de foundation komt eruit. Hoe tos is dit bedacht?


Nu ben ik al een groot fan van de bekende primer uit de Porefessional collectie maar ik ook dit product heeft mijn hartje gestolen. Ik breng het s’ochtends aan en de hele dag lang blijft het mooi op mijn huis zitten. Mijn huid krijgt een neutrale lichte dekking en wordt gematteerd. Dankzij de toegevoegde paddenstoelextract worden de poriën geminimaliseerd en kan je de hele dag tevreden zijn over je huid!

Wanneer je iets meer dekking wilt hebben kan je het product ook makkelijk gebruiken om mee op te bouwen. Hoe meer laagjes, hoe dekkende hij wordt. Ik vind zelf 1 laagje voldoende voor het mooiste resultaat!


Hieronder het resultaat van de Porefessional Minimizing Foundation op mijn hand aangebracht met het sponsje.

En hier het resultaat op mijn gezicht met complete make-up.

Ik gebruik dit product van Benefit nu een aantal weken en ik vind hem geweldig. Je hebt maar een paar druppels nodig voor een neutrale look waardoor je lekker lang ermee kunt doen. Ik vind hem vooral heel fijn omdat hij luchtig op de huid zit en niet benauwend.


Verkrijgbaar bij een Benefit Counter voor €33,-

Heb jij ervaring met dit product van Benefit?
Ben je bekend met de make-up van Benefit?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 2 november 2017 / 14:54

  Mooi effect, en ik vind de verpakking echt onwijs leuk!

 2. Donna
  22 oktober 2017 / 09:56

  Deze lijkt mij super fijn. Hij geeft bij jouw echt een mooi resultaat. X

 3. 21 oktober 2017 / 17:26

  Dit is een foundation die ik graag eens zou proberen! Vind hem er erg mooi uit zien!

 4. 21 oktober 2017 / 12:39

  Ik heb deze ook en vind hem ook echt super!

 5. 21 oktober 2017 / 11:57

  Deze foundation geeft zo een mooi natuurlijk effect. Ik vind hem er heel erg mooi uitzien op jouw huid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram