BENEFIT | POREfessional: Agent Zero Shine Poeder

BENEFIT | POREfessional: Agent Zero Shine Poeder

Benefit heeft altijd van die producten waar ik echt razend enthousiast van word. De verpakking ziet er altijd geweldig uit en als je ook nog eens ziet hoe een product werkt en wat er allemaal in verstopt zit, dan word je echt blij.

Een tijdje geleden reviewde ik POREFESSIONAL MINIMIZING FOUNDATION waarin een druk knopje zit om de foundation eruit te krijgen en ook nog eens onderin de verpakking een sponsje voor het aanbrengen. Hoe bedenken ze het. Ieder geval heb ik vandaag opnieuw een product van Benefit waar ik zelf erg enthousiast over ben geworden. Ook deze komt uit de bekende POREfessional lijn en is eentje die aan mijn dagelijkse make-up is toegevoegd, de Agent Zero Shine poeder. Benieuwd? Kijk mee!


De Agent Zero Shine is een transparante poeder je huid een extra camouflerende dekking geeft zonder dat het teveel opvalt maar genoeg om je porien iets minder zichtbaar te maken en je huid te matteren. Wanneer je last hebt van een glimmende huid zijn deze poeders dan ook echt een must.

Zelf heb ik vooral erg last van een glimmende voorhoofd en mijn neus. Hiervoor gebruik ik dan ook graag een beetje extra poeder om het minder te laten glimmen. Wat ik dan zo fijn vind is dat deze poeder gewoon neutraal is en dat vind ik ideaal voor op mijn neus. Ik vind altijd dat make-up snel op de neus ‘raar’ gaat zitten en gaat ophopen. Het is dus ideaal dat deze juist de huid matteert en egaliseert zonder dat het een enorme dikke laag make-up is.


Ik gebruik op dit moment de Minimizing foundation van Benefit als basis en dan breng ik deze poeder extra aan op mijn neus en voorhoofd. en vervolgens met een grote brush even snel over mijn gehele gezicht. Ideaal en een fijn resultaat!

Verkrijgbaar bij oa. Douglas voor €33,66

Heb jij ervaring met Benefit make-up producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. 26 november 2017 / 12:18

  Klinkt prima! ik heb genoeg producten van Benefit geprobeerd maar deze poeder ken ik nog niet.

 2. 26 november 2017 / 11:51

  Ik heb zelf ooit een mascara geprobeerd van het merk maar die was zo droog dat het meteen in de prullenbak belande!

  • 26 november 2017 / 12:11

   Oh men dat is balen zeg 🙁 Dat is niet echt een goede indruk wat je dan hebt van het merk…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram