Benefit || NEW Roller Lash mascara

Benefit || NEW Roller Lash mascara

b1

Benefit vind ik een onwijs tof merk, de producten zien er stuk voor stuk geweldig uit en over de kwaliteit ben ik ook meer dan 100% te spreken. Een aantal weken terug lanceerde Benefit een nieuwe product, de Rollar Lash mascara. 

Ik ben een groot fan van de bekende They’re Real mascara en kon daarom ook niet wachten om deze nieuw variant op mijn wimpers te testen. Hij is vanaf volgende week verkrijgbaar en vandaag laat ik je hem alvast graag zien. Kijk mee!

b4
De Roller Lash mascara ontvang je in een kartonnen doosje met de fantastische vormgeving van Benefit. Het roze met zwart en glinsterende sterretjes maakt dit product nog aantrekkelijker en nodigt uit om te proberen.

De mascara belooft prachtige verlengde wimpers zonder nog gebruik te maken van een wimperkruller en werkt zelfs bij inni-minni wimpertjes zoals ik die heb.

b3

b2

De mascara bevat een speciaal borsteltje met twee kanten. Zo zie je op de foto een korte kant met ‘puntjes’ en een wat langere.  Door de korte kant te gebruiken pak je direct de wimpers vanaf de wimperrand. Wanneer je de kant met de ‘langere’ puntjes gebruikt worden je wimpers gelift en krijgen ze een mooie krul zonder ook maar een keer die wimperkruller aan te raken. Ik ben benieuwd! b7

b6

b5

Hieronder het resultaat op mijn wimpers.

b1

b3

Ik ben heel erg fan van deze mascara en dat komt niet alleen omdat de verpakking er geweldig uitziet maar vooral omdat het resultaat gewoon onwijs goed is. Je wimpers krijgen een hele boost en zelfs als je hele kleine wimpers net als ik heb. Daarnaast blijven ze ook de rest van de dag mooi in model. Het borsteltje vind ik ideaal door de kleine kant, hiermee pak ik makkelijk al mijn kleine wimpers om ze te voorzien van een laagje.

b8

De mascara is verkrijgbaar vanaf 2 maart voor €25,- excl. bij de Douglas.

Welke mascara gebruik jij op dit moment? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram