Benefit – Fine One One

Benefit – Fine One One

6

Benefit verkoopt al een tijdje het prachtige product de Fine One One. Deze rosé gouden stick is de oplossing voor alle wangen die wel een kleurtje kunnen gebruiken!

Alleen al door de uitstraling trekt ook dit keer het Benefit product direct mijn aandacht. Deze glimmende huls bevat 3 producten om je look helemaal compleet te maken met zowel een mooie roze en oranje blush die naast de wangen ook nog is te gebruiken is op de lippen en een mooie highligther.

7Volgens Benefit geeft de Fine One One een mooie kleur en een satijnen glans, daarnaast is hij snel in gebruik en zorgt voor een mooi resultaat. Kortom, genoeg punten die het product aantrekkelijk maken.

9

De ‘blush’stick is licht van gewicht maar ziet er zeker luxe uit ondanks dat het toch van plastic gemaakt is. Door het speciale wieltje aan de de onderkant van de stick kan je het product makkelijk omhoog draaien voor gebruik. Persoonlijk vind ik het handig in gebruik.

10

Zoals je op de bovenste en onderstaande foto kunt zien bevat de stick 3 kleuren. 1 kleur de lichte is bedoelt als highlighter, en de andere 2 kleuren een mooie roze en peachy oranje bedoelt als blush of als lipkleur. Aangeraden wordt om eerst de twee blush kleuren aan te brengen en dan pas de highlighter. Ze raden dit aan zodat het niet een zooitje kleuren wordt als je het gaat blenden. Maar ik denk dat het wel mee gaat vallen dus gebruik ik ze in een keer alle 3 tegelijk!

11

Op de onderstaande foto zie je het effect van de stick als ik hem swatch op mijn hand. De kleuren zijn alle 3 duidelijk te zien en geven als je het mij vraagt een mooi effect. Door de stick in een beweging over de huid te doen krijg je het effect van de 3 kleuren naast elkaar. Eigenlijk spreekt dat wel voor zich!

12

Hieronder zie je het effect op mijn huid. Vooral de highlighter springt er zeker uit, maar er is ook een gezonde kleur aanwezig. Het product is makkelijk in de huid te blenden voor een z’n natuurlijk resultaat en blijft zeker een tijdje mooi zitten op de huid. (behalve dan op z’n benauwde zweet dag als de laatste paar dagen)

benefit-fine-one-one

Ik ben al lang verkocht door de producten van Benefit, want ondanks dat ze er altijd geweldig uitzien, komen ze met producten die mij blijven verbazen. Ik vind de stick onwijs handig omdat het een 3 in 1 producten is die je makkelijk kunt meenemen en waarmee je een mooi effect kunt maken op je huid. Hij is licht van gewicht en daarnaast nog is simpel in gebruik! Ik heb wel gelezen dat het een kostbaar product is, met een inhoud van 8g blijkt het dat de stick wel erg snel op gaat. Dus wissel ook eens af met een gewone blush mocht je dit product net als ik erg aantrekkelijk vinden.

De Benefit Fine One One is verkrijgbaar voor €32 en is te koop bij Douglas.

Wat vind jij van de Fine One One?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram