Benefit Brow Collection | 3D BROWtones

Benefit Brow Collection | 3D BROWtones

Een maand geleden werd ik uitgenodigd voor een ‘geheim’ event van Benefit. Die dag zou er een geheim onthuld worden wat ik vervolgens nog een hele tijd voor mij moest houden.

Er werden namelijk nieuwe wenkbrauw producten gelanceerd van dit geweldige merk en daar ben ik heel blij van geworden.

b02 van deze nieuwe producten uit een collectie van maar liefst 9 items heb ik mogen ontvangen in mijn kleur om te reviewen voor jullie. Sinds 14 mei is het grote nieuws bekend gemaakt en mag iedereen het weten. Tijd dan ook voor een review van deze producten.

benfitbrowcollectie

Dat je bij Benefit in goede handen bent als het gaat om je wenkbrauwen is natuurlijk bekend. Ze hebben in enkele benefit verkooppunten een Brow Bar waar je echt je wenkbrauwen kunt laten omtoveren tot prachtige geshapte exemplaren. Ik heb dit al is laten doen en als de Brow Bar in mijn stad was zou ik dit een stuk vaker opnieuw laten doen, zo blij was ik met het resultaat.

Vandaag is het tijd voor de 3D BROWtones.

b1

De 3D BROWtones is een watervaste highlighting gel die je wenkbrauwen definieert en je natuurlijk kleur nog mooier laat uitkomen. Hij is straks verkrijgbaar in 2 varianten 02 light/medium en 04 medium/deep. Zelf heb ik de donkerste kleur 04 medium/deep. Deze past het beste bij mijn eigen ‘zwarte’ kleur.

b2

Allereerst de verpakking, deze is zoals we gewend zijn van Benefit weer subliem. Ik ben er altijd helemaal verliefd op en ik heb gewoon moeite om deze leuke doosjes weg te gooien.

b3

Op de verpakking staat al een hoop informatie over het product en hoe je deze kunt gebruiken maar als dat nog niet genoeg is vind je in de verpakking ook nog een kleine beschrijving over het product.

b4

En dit is het product zelf, ziet de verpakking er niet geweldig uit?

b5

b6

En dit is het kwastje, hij is fijntjes zodat je nauwkeurig kunt werken. Aan de zijkant vind je wat langere haartjes en aan de bovenkant extra korte om het begin van je wenkbrauwen mooi aan te zetten en in model te krijgen.

b7

Hieronder het resultaat op mijn wenkbrauwen.

Links geen product – Rechts de 3D BROWtones in nr.4 

benefit-review

Mijn wenkbrauwen hebben veel zorg nodig, de haartjes groeien snel en zijn omdat ze zo donker zijn ook snel zichtbaar. Door dat mijn wenkbrauw  haartjes lang en stug zijn willen ze ook snel uit model gaan, met als resultaat echt hele charmante momenten waarbij ze alle kanten op steken.

Voor mijn wenkbrauwen is een product zoals deze echt een uitkomst, het brengt niet alleen de haartjes perfect in model, het blijft ook nog is mooi lang zo zitten en geeft net die extra boost zonder in de weer te gaan met poeder en potloodjes. Ik vind het product daardoor ideaal omdat ik even makkelijk en snel mijn wenkbrauwen die ene boost kan geven om de dag door te komen!

b8

benefit8

De 3D BROWtones is verkrijgbaar voor €26,50

Nog even geduld, de nieuwe producten zijn verkrijgbaar van juli bij Benefit verkooppunten!

Maak jij gebruik van een wenkbrauw product?
Ben jij ook benieuwd naar de nieuwe producten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

13 Reacties

 1. 30 mei 2016 / 14:54

  Wauw, wat ziet het er goed uit! Heel apart maar looking good.

 2. 30 mei 2016 / 11:40

  Ohhh dit ziet er alleen al super leuk uit! En super mooi, net dat beetje extra 😉

 3. Jody
  30 mei 2016 / 10:45

  Ziet er goed uit!! Xx

 4. Anoniem
  30 mei 2016 / 10:43

  Ziet er goed uit!!

 5. Kim
  30 mei 2016 / 10:42

  Mooie foto’s heb je gemaakt! ? Het product ziet er interssant uit, de verpakking is ieder geval erg pretty!

 6. 29 mei 2016 / 11:57

  Wat een toffe verpakking! Hier ben ik heel benieuwd naar! 🙂 Ik ben sindskort fan geworden van Benefit, de BAD gal waterproof mascara vind ik heel fijn!
  liefs

  • 29 mei 2016 / 12:16

   Jaah!! Benefit heeft zulke mooie producten. Ik heb zelf geen ervaring met de BAG gal mascara maar de They’re Real en Rollerlash mascara’s zijn zeker super goed!!

 7. 29 mei 2016 / 10:50

  Ik gebruik momenteel een combinatie van een potlood van Rodial en een gel van GOSH. Heb wel een aantal Benefit brow producten binnen nu, maar moet ze nog proberen, heb de kans nog niet gehad. Ben benieuwd!

 8. 29 mei 2016 / 10:17

  Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe producten van Benefit. Vind deze er alleen niet zo veelbelovend uit zien persoonlijk.

 9. 29 mei 2016 / 10:08

  Hij ziet er geweldig uit! Wat een mooie verpakking! Zelf ben ik bang dat deze gekleurde wenbrauwgel mij niet genoeg ruimte geeft om ze strakker te maken. Ik zou zelf graag wat kleine hoekjes willen opvullen en denk dat hij dan niet voldoende doet voor mijn wenkbrauwen. Wel een super fijne review en bij jou staat het prachtig!

  • 30 mei 2016 / 08:15

   Ja voor een beetje opvulling zijn de andere producten meer de moeite waard. Zo is er een klein pennetje om heel precies op te vullen en het idd strakker te maken. Deze gel is of gebruik voor erna of zoals ik het gebruik om mijn wenkbrauwen net dat laatste beetje te geven! 😀

 10. Kim
  29 mei 2016 / 08:50

  Mooii, de verpakking ziet er ook zo tof uit!! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram