Benecos ❤ Biologische Lipsticks van Teenz Skin Store!

Benecos ❤ Biologische Lipsticks van Teenz Skin Store!

lipsticks

Een aantal weken geleden maakte ik voor het eerst kennis met de webshop Teenz Skin Store. Een webshop vol met natuurlijke verzorging en make-up producten die niet schadelijk zijn voor je huid.

De webshop staat vol met verzorgingsproducten voor de jongere huid tot aan volwassenen. Make-up producten, leuke cadeautjes, nagellakken, lekkere zepen. Je komt het allemaal tegen. Ook het biologische make-up merk Benecos is verkrijgbaar in de webshop een merk waar ik nog niet eerder van had gehoord maar waar ik wel nieuwsgierig naar was. Ik heb namelijk nog niet eerder een artikel geschreven over biologische lipsticks en daarom is het hoogtijd!

Biologische make-up saai en onbetaalbaar? Benecos heeft bij deze toch echt bewezen dat het anders kan! Benecos is het snelst groeiende biologische make-up merk in Europa. Beenloos heeft een ontzettend uitgebreid assortiment. Van foundation, concealer, nagellak tot aan mascara, oogschaduw, eyeliner kwasten en dus de lipsticks. Naast make-up heeft Benecos ook huidverzorgingsproducten om je gezicht ook nog is verantwoord te verzorgen. Het merk is hip, betaalbaar en uitstekend van kwaliteit. Dierproef vrij,  veganistisch en biologisch en het ziet er gewoon fantastisch uit!

b2

Ik heb twee lipstick gekozen die mij in de webshop het meest aanspraken. Een mooie opvallende rood tint en een neutrale roze. De lipsticks zitten in zwarte hulzen met daarop het merk in een zilver vlakje. Op de onderkant van de lipsticks staat aangegeven met welke kleuren je te maken hebt. Het ziet er ieder geval mooi uit zoals Benecos ook aangeeft.

b3

De lipsticks zijn verrijkt met biologische bijenwas, zonnebloemolie en biologische jojobaolie. BDIH gecertificeerd.

❤ Dark Red

Dark red vind ik een echte rode kerstlipstick. Hij heeft een prachtige warme rode glans met een soort van koper glaasje erop. Ik vind hem er in de huls alleen al prachtig uitzien en ben heel benieuwd hoe die op de lippen zal staan. b4

b5

❤ Pink Honey

Pink Honey vind ik wederom een prachtige kleur en viel mij ook direct op in de webshop. Hij heeft een oude roze tint maar neigt ook naar de bruine kant. Volgens mij een prima kleur voor dagelijks gebruik! b6
b7

Swatches

De swatches vielen mij een klein beetje tegen. Ik had gedacht dat er een onwijze kleur afkwam maar ze zijn heel romig qua structuur waardoor de kleur een beetje tegenvalt. Toch vind ik de Dark Red swatch er net zo mooi uitzien als in de huls. De rode gloed die eraf komt is erg prachtig.

lipsticksswatch

Het resultaat op mijn lippen:

Gelukkig! Het pigment is toch nog hartstikke goed, de kleur die eraf komt op mijn lippen is prachtig. Allebei de lipsticks geven precies de kleur af hoe ze eruit zien en voelen heerlijk op de lippen. Ze brengen heel fijn en mooi aan en voelen als een zachte balsem aan. Ik vind allebei de kleuren heel mooi, Pink Honey is precies zoals ik dacht een hele mooie tint voor iedere dag en dark red een kleur die heel mooi past bij de kerstdagen en romantische avonden.

Dark Red – Pink Honey

lipstickreview

Allereerst vind ik heel erg tof dat ik nu ook een keer biologische lipsticks heb getest. Ik gebruik veel lipproducten maar nog nooit eerder producten als deze. Ik ben verrast geraakt over de fijnheid op de lippen en de mooie ingrediënten die erin zitten. Tijdens het swatches was ik even bang dat het pigment zou tegenvallen maar dat is totaal niet waar. De kleuren en de uitstraling zijn helemaal top! 

b10

De lipsticks hebben een mooie prijs van €6,99 per stuk.

Naast de lipsticks van Benecos verkoopt de webshop Teenz Skin Store nog een hele hoop andere mooie producten en merken. Alles is verantwoord voor de huid en dat niet alleen, een webshop met veilige producten en een plek waar jongeren en moeders terecht kunnen voor advies en begeleiding .

Was jij bekend met dit merk?
Wat vind jij van Biologische make-up?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram