Behandeling bij TONI & GUY Salon via Treatwell in Amsterdam!

Behandeling bij TONI & GUY Salon via Treatwell in Amsterdam!

toniguyAfgelopen donderdag was in in Amsterdam voor een behandeling bij de TONI & GUY Salon in Magna Plaza. Ik had er echt onwijs veel zin in omdat dit de eerste keer zou worden dat ik mijn haar in een wat duurdere salon liet doen!

Het was een super leuke ervaring en mijn haar voelt beter dan ooit. Ik heb in filmpje gemaakt waarin ik wat meer vertel over de behandeling en een paar korte beelden laat zien van het knippen een föhnen. Benieuwd? Bekijk de video!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Ik heb de behandeling geboekt via Treatwell, de website waar je afspraken kunt boeken voor bijvoorbeeld een nagelstyliste, een massage salon of wat ik deed, een afspraak bij een kappers salon. De behandeling die ik onderging was de goedkoopste die je kunt nemen in een TONI & GUY Salon, het is de CUT & BLOW DRY STYLIST van €59,- De behandeling duurt 40 minuten! Ik ga zeker weten een keertje terug.

Heb jij ervaring bij een Toni & Guy salon of met het plaatsen van een online boeking bij Treatwell?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram