Beautywebshop Johnbeerens.com Vernieuwd!!

Beautywebshop Johnbeerens.com Vernieuwd!!

Ik heb een leuk nieuwtje voor jullie!

Na het succes van John Beerens’ Salon Takeover en de lancering van het JB Magazine is het ook tijd geworden om de Beautywebshop JohnBeerens.com in een nieuw jasje te steken.

 

JohnBeerens.com is dé Beautywebshop van Nederland met een ruime keus op het gebied van haar-, huid en make-up producten. Niet alleen een nieuw compleet fris design heeft de webshop gekregen, ook zijn een veel meer producten en merken te vinden.

Bijvoorbeeld nieuwe productlijnen van CHI, Tigi, Sunglitz Farouk USA en Kérastase. Daarnaast gehele nieuwe merken zoals Fudge, Flip-in Hair, NioxinSassoon Professional en ISO Beauty.

 

Er is veel gedacht aan de wensen van de klant en daarom kun je nu ook om persoonlijk productadvies van John Beerens vragen en een verlanglijstje opstellen. Gaaf toch?

 

Natuurlijk wordt deze lancering gevierd met feestelijke kortingen en aanbiedingen! Volg John Beerens en JohnBeerens.com ook op Facebook en Twitter om zo op de hoogte te blijven van al het nieuws en de (win)acties.

Ik ben persoonlijk erg enthousiast over de webshop, want mijn favoriete haarmerk heb ik dankzij John Beerens leren kennen, namelijk J Beverly Hills en ik kan niet meer zonder!!

 

Ben jij al bekend met de webshop?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram