Beautydrankje – Vita Coco Kokoswater!

Beautydrankje – Vita Coco Kokoswater!

16

Vita Coco is een nieuw drankje wat ik pas heb ontdekt. Een lekkere 100% natuurlijke verfrissende drank, rijk aan belangrijke mineralen die het hydratatieproces versnellen. Kokosnootwater bevat weinig calorieën, geen vet en wordt snel in het lichaam opgenomen, waardoor dit drankje klinkt al de ultieme beautydrank…

Het kokosnootwater dat wordt gebruikt in Vita Coco komt van jonge groene kokosnoten en bevat 20 keer meer kalium dan sportdranken (elke 330ml bevat meer kalium dan twee bananen) en vijf natuurlijke elektrolyten. Hoe jonger de noot, hoe meer water deze bevat. In tegenstelling tot kokosmelk, die geperst wordt uit het vruchtvlees van oude bruine kokosnoten.Vita Coco heeft een (h)eerlijke smaak is vetvrij, caloriearm en zorgt voor een natuurlijke hydratatie zondertoegevoegde suikers en kleurstoffen.

15

Reinigen
Vita Coco wordt gemaakt in Brazilië en bevat tal van gezondheids-­‐ en verjongingsvoordelen, omdat het je lichaam reinigt en ontgift. Daarnaast bevat het weinig koolhydraten, maar wel veel antioxidanten en kalium, beide bestanddelen zijn goed voor de huid.

Hydrateren
Hydratatie van het lichaam helpt je lichaamstemperatuur te reguleren en je fit & gezond te voelen. Wetenschappelijk onderzoek toont dat zelfs lichte de hydratatie de dagelijkse mentale prestaties kan beïnvloeden. Het is dus
belangrijk je vocht niveau in balans te houden.

Beauty
Daarnaast bevat Vita Coco vitamine B2 en weinig suikers. Het drankje kan helpen gewicht te verliezen, de huid te verbeteren en cellulitis te bestrijden.

Energie
De meeste sportdranken bevatten toegevoegde isotonen, maar kokoswater bevat dit van nature. Tevens bevat het drankje minder glucose en sodium (in vergelijking met sportdranken) en zit boordevol kalium en andere mineralen waar geen kunstmatige bewaarmiddelen, zoet-­‐ en kleurstoffen aan toegevoegd zijn. Het is algemeen bekend dat door het consumeren van bananen, krampenverminderen vanwege de aanwezigheid van potassium, welke ook een natuurlijk bestanddeel van kokoswater is. Het vocht uit de jonge kokosnoten zorgt voor een betere balans van de bloedsuikerspiegel. Bovendien versnelt het je stofwisseling en krijg je meer energie.


 18

Vita Coco kokosnootwater is verkrijgbaar in 3 maten: 330ml, 500ml en 1liter.
Naast de 100% pure kokosnoot water zijn er nog 5 andere smaken
beschikbaar.

  • Kokosnoot water met Ananas
  • Kokosnoot water met Perzik & Mango
  • Kokosnoot water met Passie Fruit
  • Kokosnoot water met Acai & Granaatappel
  • Kokosnoot water metSinaasappel

Prijs Doosjes van 330ml Pure Kokoswater & de smaken tussen € 1.69 tot € 2.20 1 Liter Pure Kokoswater tussen € 3.99 en € 4.49

Dit beautydrankje is oa. verkrijgbaar in de Albert Hein, De Tuinen en de Marqt!

Ook ik ga natuurlijk even proeven en wat ik er van ga vinden, zien jullie snel op de site!

Ben jij bekend met Vita Coco? Wat vind jij?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram