Beauty Wishlist September’16

Beauty Wishlist September’16

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Beauty wishlist online heb gezet. Dat komt eindelijk omdat ik de laatste tijd niet heel veel bezig ben geweest met het kijken naar make-up producten. Op dit moment richt ik mij vooral op mijn nieuwe woning waardoor ik een de make-uppies en ook een wishlist een beetje vergeten werd.

Toch heb ik de laatste dage weer enorm zin om wat nieuws te kopen en heb ik ook echt weer een nieuwe foundation nodig. Tijd dan voor een wishlist!

wish

De producten op mijn wishlist zijn vaak producten die of er prachtig uit zien en niet 1, 2, 3 even snel gekocht zijn. Vaak hangt er een aardig hoog prijskaartje aan waardoor ik liever even nadenk en er echt een goed excuus voor het om deze te kopen. Verder staan er producten op die ik al ken en heel graag opnieuw koop of producten waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Benieuwd? Kijk mee!wishlist

Het aller belangrijkste op deze wishlist is de Vitalumiere Aqua foundation van Chanel. Dit is echt mijn grote favoriet en mijn flacon is helemaal leeg. De foundation is vrij prijzig maar ik doe ik altijd erg zuinig mee. De laatste tijd gebruik ik vrijwel geen tot heel weinig make-up namelijk omdat ik toch merk dat ik zo naturel mogelijk mooier vind. Toch moet er wel weer een flacon van deze hele luchtige foundation komen om mijn look op sommige dagen net wat extra te geven.

Bobbi Brown vind ik echt een top merk en ik ben helemaal verliefd op de City Collection. Hierin zitten namelijk super schattige palettes met een heel mooi doosje eromheen. Mijn favoriet is deze variant ‘London’.  Ook Dior heeft een prachtige nieuwe collectie voor het najaar met een heel mooi oogschaduw palette. Deze is echt om even bij weg te dromen, net als deze  5 coureurs palette van Guerlain <333.  Charlotte Tilbury wil ik heel graag ontdekken en op mijn vorige wishlist stonden al een aantal van haar mooie items. Toch is het nog niet zover gekomen maar ik denk dat mijn eerste aankoop de Legendary Lashes zal gaan zijn. Hier ben ik namelijk heel benieuwd naar.

Heb jij nog leuke items op je beauty wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

7 Reacties

 1. 13 september 2016 / 15:24

  Prachtige wishlist, al zou ik voor mijzelf niet echt die producten ‘nodig’ hebben, haha.
  Liefs, Susan

 2. Donna
  13 september 2016 / 10:20

  Mooie items staan erop op je wishlist!
  Liefs

 3. Kim
  13 september 2016 / 09:01

  Wauw dat palette van Bobbi Brown <333

 4. 13 september 2016 / 08:16

  Heb gemixte berichten gehoord over die mascara maar hij ziet er in ieder geval heel mooi uit! Ben eigenlijk ook wel benieuwd naar die foundation. Leuke wishlist 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram