Beauty Wishlist

Beauty Wishlist

Enige tijd geleden schreef ik dat mijn liefde voor beauty producten wat gezakt is en dat ik vooral heel erg van het interieur shoppen de afgelopen tijd ben. Ergens was deze periode dat ik minder make-up shopte wel goed, gezien ik de laatste tijd echt producten zelfs goed opmaak.

Toch is het tijd om weer even verder te dromen en een nieuwe beauty Wishlist samen te stellen. Ik heb namelijk nodig weer een nieuwe foundation nog en een nieuwe dagcrème komt eigenlijk ook wel weer van pas. Benieuwd wat er allemaal op mijn beauty wishlist staat? Kijk mee!


De onderstaande producten zijn verkrijgbaar bij Douglas, de Bijenkorf en bij Ici Paris X.


De afgelopen tijd heb ik met heel veel plezier de Black Rose Crème van Sisley gebruikt en ook al heb ik hier super zuinig mee gedaan, helaas is hij nu echt op aan het raken. Deze dagcrème is super voor mijn huid, trekt lekker snel in en mijn huid gaat er echt beter door aanvoelen en stralen. Omdat ik nog nooit zo eerder ben geweest over een dagcrème, is dit zeker een product die ik graag opnieuw zou nemen. Ook is het hoogtijd voor een nieuwe foundation en de Vitalumiére Aqua van Chanel is een groot favoriet van mij. Ik heb zeker al 4 van deze flesjes eerder aangeschaft en ook dit voorjaar/zomer zal dit mijn musthave foundation zijn.

Het product dat al vaker op mijn wishlist heeft gestaan is de Filmstar bronzer van Charlotte Tilbury. Dit product wil ik zou graag ontdekken en leren kennen maar het is er nog niet van gekomen om hem mijzelf  cadeau te doen! Toch staat hij zeker nog op mijn wishlist en hoop ik hem binnenkort bij de Bijenkorf in Amsterdam even goed te testen.

De MAC Fix+ spray is een populair product en ook ik heb hier al vaak met liefde gebruik van gemaakt. Het is een fijne setting spray die je na je make-up kunt gebruiken. Het is alweer even geleden dat ik z’n flesje heb gehad dus hier moet zeker verandering in komen.

Op dit moment gebruik ik van The Body Shop een hele fijne eyeliner maar ik merk omdat ik heb super veel gebruik toch binnenkort tijd is voor een nieuwe. Ik wil heel graag de So Intense eyeliner van Sisley die ik een tijdje geleden probeerde in de winkel. De zwarte kleur was super intens en het puntje was ook heel precies om mee te werken.

Niet echt nodig maar gewoon leuk voor op mijn wensenlijstje, de prachtige highlighter Campagne Pop van BECCA en een nieuwe blush van Chanel. Ik gebruik al een tijdje dezelfde highlighter van Dior en mijn ‘all time’ favoriete blush van Chanel. Voor het voorjaar wil ik graag afwisselen met een nieuwe teint en dan lijken mij deze 2 producten wel wat.

Mijn huid is dol op de Clarifying Lotion van Clinique. Ik weet niet al hoeveel flessen ik hiervan heb opgemaakt maar het is voor mij het ideale product om mijn huid in top conditie te houden. Wanneer ik dit gebruik iedere dag zijn pukkeltjes en onzuiverheden nergens te bekennen. Al heel wat jaren is het voor mij een heel geliefd product en nu mijn flesje bijna weer op is, koop ik zeker weer een nieuwe!


Heb jij nog beauty producten op je wishlist staan?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

4 Reacties

 1. Donna
  24 februari 2018 / 09:58

  Mooie wishlist! De Becca highlighter lijkt mij prachtig <3

 2. 23 februari 2018 / 22:11

  Mooie producten! Ik heb de Chrissy Teigen x Becca palette en Nars blush Outlaw op mijn lijstje staan 🙂

  • 24 februari 2018 / 09:57

   Oeh dat Chrissy Teigen x Becca palette vind ik ook prachtig!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram