Beauty shoplog | Barcelona

Beauty shoplog | Barcelona

Afgelopen dagen was ik heerlijk aan het genieten in Barcelona. Ik vind het onwijs leuke om korte stedentrips te maken, lekker te genieten van de cultuur, architectuur en natuurlijk de zon, leuke winkeltjes en als het mogelijk is het strand.

Barcelona stond op het lijstje om te ontdekken, hier vind je niet alleen een stad voor prachtige cultuur, ook kun je hier dus fijn shoppen en genieten van het strand. Dat allemaal deed ik dan ook graag!

3PicMonkey Collage 3PicMonkey CollageBarcelona is een stad waar je goed kunt winkelen, er is qua fashion en beauty veel te vinden. Toch moet ik je eerlijk bekennen dat ik niet echt los ben gegaan maar alleen bij de Pull & Bear en de Sephora wat leuke spulletjes heb geshopt. Dit omdat er zo iets tofs aanzit te komen waar ik lekker voor wil sparen. Binnenkort vertel ik hier meer over!

Bij de Pull & Bear kocht ik wat kleding, bij de ZARA HOME woondecoratie en bij de Sephora het volgende:

SEPHORA | Shea Lip Mask

In Barcelona heb je volgens mij in totaal 3 Sephora filialen te vinden. Qua beauty zocht ik zelf niet echt iets maar vond ik het lekker om wat maskertjes in te slaan en deze al te gebruiken tijdens de vakantie. Ik nam nog 2 maskertjes meer naar huis zoals die maskertjes speciaal voor je lippen.

SEPHORA |Pearl Face Mask

In vind je maskertjes van Sephora heel fijn en ik ontdekte deze variant met parel. Ik ga hem binnenkort proberen maar ik denk dat hij net als de andere die ik al ken ook weer heel goed gaat bevallen.

shoplog2

GlamGlow | Thirsty Cleanser

De maskertjes van GlamGlow heb ik pas ontdekt en in de Sephora kwam ik deze grote aqua blauwe fles tegen voor het reinigen van je gezicht. Omdat de maskertjes van GlamGlow onwijs goed zijn kon ik het niet laten deze variant mee te nemen. De reiniging is net als de maskers een soort modder, ik heb heb hem al even geprobeerd en ik vind hem heel fijn en zacht voor de huid. De blauwe fles is de variant voor het hydrateren van de huid en dat komt wel goed uit na al die zonnige dagen in Barcelona.

shoplog3

shoplog4

NARS | Blush & Bronzer DUO

In de Sephora vielen mijn ogen op deze duo van NARS. In deze duo zit de prachtige blush Orgasm en de bekende bronzer Laguna. De blush had ik al maar deze duo leek mij ideaal om erbij te nemen. Ik nam er direct nog een mee om aan mijn zus cadeau te doen! Dit is nu mijn 2de NARS product en weer ben ik verliefd. Nu die op de foto is geweest kan ik hem lekker gaan gebruiken.

shoplog7

shoplog8

PRIMARK | 3 mini blender sponsjes

In Barcelona kwamen we een vrij kleine Primark tegen waar we even snel een blik gingen werpen. Ik kocht een nieuw telefoonhoesje, van die doekjes om je handen schoon te maken en dit setje met 3 schattige mini beautyblenders. Ze zien er super leuk uit en ik ben benieuwd of er ook iets mee valt te maken! Voor de prijs kon ik het ieder geval niet laten.

shoplog5

shoplog6

De kleding die ik heb gekocht ga ik niet apart laten zien, de spulletjes die ik bij ZARA Home heb gekocht voeg ik een keer samen met meer nieuwe ‘woonspulletjes’.

shoplog1

Ben jij al een keer in Barcelona geweest?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

16 Reacties

 1. 1 juli 2016 / 16:15

  Ik ben helemaal weg van Barcelona ♡ Hele leuke items heb je gekocht!

 2. 1 juli 2016 / 11:08

  De Thirsty Cleanser ziet er heel interessant uit. Ga je daar nog een uitgebreide review over maken?

 3. 30 juni 2016 / 19:57

  Leuke spulletjes!!! 😀 En lief dat je ook iets voor mij meegenomen hebt!

 4. 30 juni 2016 / 12:17

  wat een hoop leuks zeg! Ben erg benieuwd hoe de glamglow bevalt!

 5. 29 juni 2016 / 19:58

  Ah Barcelona is leuk! Toffe stad en goed shoppen. Leuke aankopen! Die maskertjes van de Sephora lijken me fijn!

 6. 29 juni 2016 / 19:20

  Oeh wat een geweldig leuke aankoopjes, wat schattig die mini blender sponsjes <3

 7. 29 juni 2016 / 18:34

  Leuke aankopen! Dat duo paletje van Nars is heel mooi!

 8. 29 juni 2016 / 17:29

  Leuke aankoopjes! Ben benieuwd naar je woonspulletjes.

 9. 29 juni 2016 / 16:43

  Die duo van Nars is echt handig, ook hun twee top producten, super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram