Beauty producten die het proberen waard zijn!

Beauty producten die het proberen waard zijn!

Op internet kom je genoeg artikelen en filmpjes tegen over producten die je gewoon nieuwsgierig maken. Vooral op social media kanalen zoals Tiktok komen genoeg beauty hacks en nieuwe producten voorbij om helemaal enthousiast van te worden. Ik ben zelf iemand die dan onderzoek gaat doen of het echt iets is en het dan zelf gaat proberen.

Zo zijn er een aantal beautyproducten die ik vaak voorbij zie komen en die ook zeker de moeite waard zijn om in je make-up routine toe te voegen. Benieuwd welke mijn interesse hebben gewekt? Kijk snel mee!


Bron Unsplash – Element5 Digital

Volle lippen!

Je kunt natuurlijk naar een kliniek om je lippen voller te maken maar dit grapje kost natuurlijk wel wat. Een vele snellere, veiligere en goedkopere manier is het gebruik van lipproducten die een plumping effect geven aan je lippen. Vaak zit er in dit soort producten een sterke pepermuntolie dat zorgt dat je lippen wat opzwellen en daardoor dikker lijken. Je vind dit vaak in de vorm van een lipgloss wat je gemakkelijk aanbrengt over je lipproducten heen. Wil je helemaal uitpakken dan kun je natuurlijk met een lippotlood optisch je lippen al groter en voller tekenen. Plumping eroverheen en je ben helemaal klaar!

Eindeloze wimpers!

De ene is geboren met prachtige lange gekrulde wimpers, de andere moet moedernatuur een beetje helpen. Een dot mascara doet al veel met je wimpers maar je kunt natuurlijk ook in de weer met kunstwimpers. Nu ben ik zelf geen fan van kunstwimpers omdat ik mij er snel aan stoor en als je er eenmaal aanzit dan heb je een probleem. Ben je er ook geen ster in of wil je het liever zo natuurlijk mogelijk houden dan is er ook de optie om voor een wimperserum te gaan. Heb je dunne, korte of kale plekjes tussen je wimpers dan kan een serum zorgen dat het een boost krijgt en zorgen voor mooie volle en lange wimpers. Bij Wimperserum-shopnl vind je de best geteste wimperserums van over de hele wereld bij elkaar. Het is makkelijk in gebruik en na een tijdje van gebruik krijg je op de meest natuurlijke manier een prachtige groei in je wimpers.

Bron Unsplash – Luca Iaconelli

Jade roller & Gua Sha Steen

Een jade roller of Gua-Sha steen heb je vast en zeker wel is voorbij zien komen. Re bekende roller en steen zijn bedoelt om je gezicht een massage te geven en hebben een verzorgend effect voor je huid. Nu heb ik zelf een Jade roller en ik moet je zeggen dat het mij goed bevalt. Een Jade roller stimuleert namelijk de bloedcirculatie in je gezicht waardoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd en dit zou een helend effect voor je huid moet hebben. Daarnaast zorgt het ook voor een vermindering van wallen. Een Gua Sha steen werkt ook stimulerend voor je bloedsomloop op de huid en geeft je lymfesysteem een boost. Daarnaast zorgt het met de juiste techniek dat de contouren in je gezicht strakker worden. Zelf gebruik ik de Jade roller al een tijdje en ik vind het vooral heel fijn om hem in de koelkast te bewaren. Iedere ochtend gebruik ik hem op mijn gezicht en ik merk dat het zeker een gezonde en fijne werking heeft. Om hem in de koelkast te bewaren is hij in de ochtend heerlijk om je slaperige gezicht een opkikker te geven.


Bron Unsplash – Morgan Alley

Ben jij bekend met een van deze beautyproducten?

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram