Beauty Favorieten van Juni!

Beauty Favorieten van Juni!

favorietenHet zijn nog maar een paar dagen en dan zitten we alweer in een nieuwe maand. Tijd om daarom weer even terug te blikken tussen alle producten die ik heb gebruikt en welke mijn favoriet zijn geworden.

Er zijn een aantal producten die bij mij heel goed in de smaak zijn gevallen en die ik je graag nog een keer wil uitlichten. Producten die ik iedere dag met veel liefde gebruik en die ik je ook kan aanraden. Ben je benieuwd? Kijk dan snel mee!

Zet in hd voor beter beeld kwaliteit.

Klik hier om je te abonneren op mijn Youtube Kanaal.

favorieten

Mijn favoriete producten:
L’Oreal Glossy Spray
MAC Velvet Teddy & Creme Cup
e.l. f Soothing Serum
L’Oreal Gloss 201 Sparkle Shower
Anastasia Dip Brow Pomade Ebony
Chanel HARMONIE MARINIERE

Heb jij nog favorieten producten ontdekt? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram