Beauty favorieten van februari ’15

Beauty favorieten van februari ’15

f0

De maand februari is natuurlijk zo om en daarom is het alweer tijd om een kijkje te nemen tussen mijn favorieten beautyproducten van afgelopen maand.

Ik moet zeggen dat ik qua make-up weinig producten heb gebruikt omdat ik afgelopen maand amper make-up droeg. Toch zijn er een paar producten die mij heel erg aanspreken en favoriet van mij zijn. Benieuwd? Kijk mee!

Chloe Love Story

Mijn eerste favoriet is het parfum Love Story van Chloe. Ik kreeg deze van mijn ouders cadeau voor mijn verjaardag en ben er sinds dien helemaal gek op. De geur is perfect voor mij en daarnaast vind ik het flesje ook erg mooi.
f1

Ziaja – Rose Butter day cream 

Wat ook zeker een favoriet van mij is geworden is de Rose Butter dagcrème van Ziaja. De crème is zo lekker zacht en naturel dat ik hem iedere dag gebruik. Hij trekt lekker snel in en ik merk dat het voor mijn huid erg goed is. Er staat een uitgebreide review over dit product online!

f2

Kruidvat – Gezichtsdoekjes

Een product wat niet heel bijzonder is maar toch zeker een favoriet van mij. De gezichtsdoekjes van het Kruidvat. Normaal haal ik dit soort doekjes bij de Action maar een tijdje geleden kocht ik deze budget variant bij het Kruidvat en sinds dien ben ik fan. Ik vind ze een stuk zachter en rustiger voor mijn huid. Daarnaast zijn ze ook net als die van Action lekker goedkoop!

f3

YSL & Estee Lauder Lipsticks 

Twee producten die zeker niet kunnen ontbreken tussen mijn favorieten is de prachtige lipsticks van YSL Rouge Volupté  in de kleur Jealous Coral  en Estée Lauder in de kleur Rose Tea! Allebei zijn ze prachtig en heel verslavend om te dragen. Er staat zowel een uitgebreide review online van allebei de lipsticks.

f4

Maybelline  Fit Me – Anti Shine stick

Een product wat ik pas heb ontdekt en waar ik erg fan van ben is de Anti Shine stick van Maybelline. Ik kocht dit product in de sale met 50% korting omdat hij uit het assortiment gaat. Why? Ik vind hem namelijk ideaal om mijn glimmende huid een egale dekking te geven en daarnaast brengt hij ook nog is heel fijn aan. Het enige nadeel van dit product is dat hij snel opgaat. Ik hoop snel nog een back-up te kunnen scoren want het is zeker een favoriet.

f5

Make-up Studio – Eye Primer

Als laatste de oogprimer van Make-up Studio. Dit kleine vierkantje doosje bevat een lichte primer die mijn oogschaduw intenser maakt en langer laat zitten. Je hebt echt maar een klein beetje nodig om je ogen te bedekken ermee. Ik vind hem heel erg fijn in gebruik en pak hem er graag bij. Als extraatje bevat hij ook vitamine E!

f6

Dit waren mijn favorieten van afgelopen maand. Heb je een vraag over een product, laat het gerust achter in de comments!

Heb jij nog favorieten producten ontdekt afgelopen maand? 

Volg:
.
Laura Louise
Laura Louise

Fablouise.nl is de plek waar ik dagelijkse mijn liefde en inspiratie kwijt kan. Beauty reviews, toffe DIY’s, receptjes, de laatste fashion nieuwtjes en een overdosis aan lifestyle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Instagram